Team Visma | Lease a Bike daagt commentatoren uit in The Name Game

Wielerploeg Team Visma | Lease a Bike daagt commentatoren en podcasters uit om hun nieuwe teamnaam goed uit te spreken. In The Name Game worden televisie-uitzendingen en podcasts tijdens de komende voorjaarsklassiekers met behulp van AI gecontroleerd op het juiste gebruik van de naam. De campagne is ontwikkeld door sportmarketingbureau On Your Marks (voorheen TDE).

Deelnemers worden gerangschikt op basis van hoe vaak de juiste teamnaam wordt genoemd tijdens de voorjaarsklassiekers Milaan-San Remo, Ronde van Vlaanderen, Parijs-Roubaix, Amstel Gold Race en Luik-Bastenaken-Luik. De podcast of omroep met de grootste nauwkeurigheid wordt beloond met eeuwige roem en The Name Game Award van Team Visma | Lease a Bike. Via een leaderboard op de landingspagina van de campagne zien deelnemers en fans wie er aan de leiding gaat.

Richard Plugge, CEO van Team Visma | Lease a Bike, benadrukt het luchtige maar ook serieuze karakter van The Name Game: "Hoewel dit initiatief met humor is ingestoken, willen we ook benadrukken hoe belangrijk onze hoofdsponsors zijn voor ons team en dat zij de vermeldingen en waardering krijgen die ze verdienen”.