Thuisbezorgd.nl bezorgt tijdens EK in Johan Cruijff ArenA

Thuisbezorgd.nl start tijdens EURO2020 met een pilot om eten en drinken te bezorgen in voetbalstadions, waaronder de wedstrijden van Oranje in de Johan Cruijff ArenA. Naast de Johan Cruijff ArenA doet ook de Allianz Arena in München mee aan de pilot.

Fans in geselecteerde vakken kunnen eenvoudig met hun smartphone eten en drinken bestellen tijdens de wedstrijd, zonder hun zitplaats te hoeven verlaten. Dit betekent geen lange wachtrij meer tijdens de rust of weglopen van je plek nét als er gescoord wordt. De goed herkenbare bezorgers weten via een QR-code precies waar het eten naartoe moet en brengen de bestelling in een oranje buikbak. De nieuwe bezorgservice voor eten en drinken is gratis voor publiek en horecagelegenheden in het stadion en beschikbaar voor publiek in geselecteerde vakken van de Johan Cruijff ArenA tijdens alle UEFA EURO 2020 wedstrijden. Met deze pilot wil Thuisbezorgd.nl als officiële partner van EURO 2020 het bezorgen van eten in voetbalstadions in heel Europa mogelijk maken.

Marijn Luchtman, Global Head of Sponsorships Just Eat Takeaway.com: “We kijken enorm uit naar het EK voetbal en hopen er voor alle fans een feest van te maken. Of dat nu thuis is of in het stadion; we willen het voor iedereen zo makkelijk mogelijk maken om van lekker eten te genieten. We zijn dan ook erg trots dat het met deze innovatie mogelijk wordt om tijdens het EK in de Johan Cruijff ArenA eten en drinken te bestellen.”

Lees ook het uitgebreide interview met Marijn Luchtman in het nieuwste magazine van Sponsorreport over de sponsoring door Just Eat Takeaway.com van EURO 2020 en alle andere 11 UEFA-competities, waaronder de Champions League en alle vrouwencompetities. Abonneren of een los nummer bestellen kan hier.

Foto: Thuisbezorgd.nl