TUI lanceert podcast-serie 'De spannendste reisverhalen'

In het verlengde van zijn samenwerking met CPNB lanceert TUI samen met influencer marketing-bureau First de podcast-serie De Spannendste Reisverhalen. Hierin vertellen onder andere Katja Schuurman en Pauline Wingelaar opmerkelijke reisavonturen.

In de trein, de sportschool of gewoon thuis op de bank even helemaal mee worden genomen in een onvergetelijk verhaal van een ander. Van een bevalling in een Italiaanse supermarkt tot een gewaagde date in de jungle van Bali. De eerste drie podcasts staan nu online op https://soundcloud.com/despann... .

Influencers reizen tegenwoordig de hele wereld af voor hun social media-kanalen. Dat levert behalve fraaie foto’s voor Instagram, ook veel spannende verhalen op. De TUI-podcast geeft deze spannende en zeer vermakelijke verhalen een podium.

Roosmarijn Quartier, Head of marketing communications TUI Benelux: “ Dit is één van de initiatieven om met onze digitale communicatie de millennials aan te spreken. Met deze podcast-serie willen we hen op een nieuwe manier laten kennismaken met onze vakanties.”

Strategy director Rocco Stallvord van We are First: “Reizen staat zo’n beetje synoniem aan spannende verhalen. Het is voor ons dan ook een logische keuze om voor TUI een podcast over reisverhalen te maken. Door daar influencers bij te betrekken, worden de verhalen herkenbaar en hebben ze direct een betrokken publiek. Het is echt voor iedereen heerlijk om naar te luisteren.”

De eerste drie afleveringen zijn vanaf vandaag te beluisteren via SoundCloud & Spotify. Meer afleveringen staan gepland voor later dit jaar.