Volkswagen volgt OranjeLeeuwinnen tijdens Women’s Euro 2022

Het Nederlands Elftal treedt als titelverdediger aan tijdens het UEFA European Women's Championship dat vanaf vandaag plaatsvindt in Engeland. Als Duurzame mobiliteitspartner van de KNVB én supporter van alle Oranjefans volgt Volkswagen de OranjeLeeuwinnen de komende weken op de voet. Ex-voetbalster Rocky Hehakaija gaat namens de KNVB en Volkswagen met een ID. Buzz op stap om de Oranje Leeuwinnen te volgen en verslag te doen van de wedstrijden.

Als Duurzame mobiliteitspartner van de KNVB en als Official Partner van het toernooi is Volkswagen nauw betrokken bij het Europees Kampioenschap. Speciaal voor de Nederlands fans volgt ex-voetbalster Rocky Hehakaija de Nederlandse voetbalvrouwen. Dat doet ze op haar eigen manier en in stijl met de compleet nieuwe, elektrisch aangedreven Volkswagen ID. Buzz, uiteraard in de kleur oranje. Via de officiële kanalen van de KNVB (de website, YouTube en Instagram) doet Rocky verslag van alle wedstrijden.

Fans die er live bij willen zijn, kunnen deelnemen aan een winactie van Volkswagen met als hoofdprijs een volledige verzorgde roadtrip voor vier naar de wedstrijd Nederland-Zwitserland, op 17 juli aanstaande in Sheffield. Daarbij is alles inbegrepen: vervoer, verblijf, tickets voor de wedstrijd en goodies. Elke Oranje-fan kan deelnemen via de speciale Volkswagen Oranje-website.

Volkswagen is samen met Volkswagen Bedrijfswagens Duurzame mobiliteitspartner van de KNVB. Samen streven ze naar een CO2-neutrale toekomst. Zo verduurzaamt de KNVB zijn wagenpark onder meer met elektrisch aangedreven ID.-modellen.