Nieuwe klanten voor GoodDay

Creatief bureau GoodDay heeft afgelopen weken nieuw werk opgeleverd voor The Table, Borski Fund en Loveland. GoodDay werkt uitsluitend voor betekenisvolle merken om nog meer positieve impact te maken.

Voor het nieuwe tableware merk The Table ontwikkelde GoodDay de positionering, het merkverhaal, de pay-off, de PR activatie en de launch. Het merk ging afgelopen donderdag succesvol van start met haar collectie fair en duurzaam geproduceerde producten voor een mooi gedekte tafel waarbij mixen en matchen centraal staat.

Borski Fund werd vorige week in het bijzijn van Koningin Maxima gelanceerd en kreeg overweldigend veel aandacht in de nationale pers. Met een goed verhaal, onderscheidende branding en een online platform richt dit investeringsfonds zich specifiek op vrouwelijke ondernemers, die nu nog te vaak een investering mislopen.

Dance promotor Loveland viert volgend jaar haar twintigjarig bestaan. Een mooie aanleiding om het merk opnieuw op de kaart te zetten en haar impact verhaal naar voren te brengen. Met een nieuw communicatieconcept, een merkverhaal en manifest wordt dit jubileum straks gevierd en geactiveerd.

GoodDay is een creatief bureau dat sinds eind 2018 helpt merken meer waarde toe te voegen aan hun rol in de wereld. Oprichter Ingrid Mesman zegt: ‘Het is fijn om te merken dat er bestaansrecht is voor een bureau dat specifiek wil werken voor de changemakers, merken en mensen die echt het verschil willen maken. Die niet alleen nemen, maar iets terug willen geven aan de wereld’.
Medeoprichter Dianne Potters vult aan: ‘Wij spelen in in op de groeiende behoefte van merken om hun business meer betekenis te geven. Zij zien het belang en de toegevoegde waarde om hun doelgroep te betrekken met een verhaal dat raakt en met onderscheidende creatieve PR campagnes’.
De partners van GoodDay doen dat vanuit hun jarenlange ervaring op het gebied van duurzaamheid, strategie, branding, conceptontwikkeling en PR activatie. Het bureau ziet het als een voorrecht om een wezenlijke bijdrage te kunnen leveren aan het uitbouwen en groeien van impactvolle merken en organisaties.