The Organizing Connection neemt TennisEvents over

The Organizing Connection B.V. neemt per 1 oktober 2017 TennisEvents over van Jacco Eltingh. Naast de Tennis Classics wordt het sportevenementenbureau ook de nieuwe eigenaar van alle overige tennisactiviteiten, zoals clinics, het Nederlands bedrijfstenniskampioenschap en de merken Tennisreis.nl en Tenniskamp.nl.

Al sinds 2003 is The Organizing Connection B.V. betrokken bij het zakelijke tennisevenement de Tennis Classics van TennisEvents. Samen met Jacco Eltingh bouwde The Organizing Connection B.V. de AFAS Tennis Classics in vijftien jaar uit tot het grootste B2B-evenement van Nederland, eerst in Eindhoven, later in Apeldoorn.

Eigenaar van The Organizing Connection B.V. Eric Kersten over de uitbreiding: "Ik ben Jacco (Eltingh red.) zeer erkentelijk voor de overname en ik kijk uit naar een nieuwe uitdagende fase voor The Organizing Connection in combinatie met TennisEvents."
In november rolt The Organizing Connection zijn eerste eigen tennisevenement uit op Curaçao met de Curaçao Tennis Legends. Ook op Curaçao is Jacco Eltingh van de partij, maar dan als speler evenals prominenten Paul Haarhuis, Jan Siemerink, Henri Leconte en Fernando Gonzalez.

"Vanaf de allereerste ideeën is Eric met zijn bedrijf The Organizing Connection bij onze activiteiten betrokken geweest. Het voelt dan ook vertrouwd om TennisEvents aan hem over te dragen”, aldus Jacco Eltingh die per 1 oktober fulltime in dienst treedt als technisch directeur van de KNLTB. "Uiteraard hoop ik de komende jaren ook een uitnodiging te mogen ontvangen voor de Tennis Legends op Curaçao”, voegt Eltingh er lachend aan toe.

Over The Organizing Connection

The Organizing Connection is specialist in het organiseren van sportevenementen en heeft de afgelopen jaren uiteenlopende evenementen georganiseerd en geproduceerd. Zo was The Organizing Connection onder andere verantwoordelijk voor de organisatie van meerdere WK’s Veldrijden, de UCI BMX Supercross van 2011 – 2016, de WK BMX in 2014, de WK Para-Cycling Track in 2015 en alle 15 edities van de AFAS Tennis Classics. De komende jaren staan onder andere de Curaçao Tennis Legends, de WK Para-Cycling 2019, de WK Handboogschieten 2019 en de European Company Sport Games in 2021 op de organisatiekalender.