Danny Cortenraede openingskeynote Sponsorreport congres

Danny Cortenraede, entrepreneur en co-founder van investeringsplatform Venturerock, zal de openingskeynote verzorgen op het Sponsorreport congres op 16 januari a.s. in Rotterdam Ahoy.

Venturerock is een digitaal investeringsplatform dat investeert in start-ups op het gebied van sport en technologie. De investeringsmaatschappij werd dit jaar gelanceerd met een startkapitaal van 75 miljoen dollar. Samen met Bob van Oosterhout geeft Cortenraede leiding aan Venturerock.
Het platform is gevestigd in LA en Amsterdam. Venturerock werkt samen met topclubs als LA Lakers en FC Barcelona, met leagues als de National Basketball Association (NBA) en National Football League (NFL) en een groot aantal atleten over de hele wereld.

Danny Cortenraede heeft in het verleden leiding gegeven aan Wannahaves in Nederland en Amerika en was founder van oa DC Venture Capital Partners en InStudio Ventures. Dit jaar is hij gevraagd als jurylid in het new business reality streaming TV-programma Unicorn Hunters, naast co-founder van Apple Steve Wozniak en voormalig adviseur van Joe Biden Moe Vela. Cortenraede is door Sportstech X gekozen als een van de topinnovators in Noord Amerika in 2022.
Verwacht een verhaal over entrepreneurschap, technologie, innovatie, fanbeleving en hoe de toekomst van sport (en daarbuiten) er uit gaat zien.

Andere sprekers op het Sponsorreport congres zijn onder andere Nisha Bakker (director partnerships The Ocean Cleanup), John van Lottum (founder Plaza Padel), Nathalie Lam (Philips Global), Maton Sonnemans (EY), Rozemarijn Dolman-Plante (Nespresso), Kristel van der Linden (Mauritshuis) en Paul van den Acker (DHL).
Meer informatie is hier te vinden. Let op: vroegboekkorting geldt tot Kerstmis!