Jeroen van Glabbeek (CM.com) spreker op Sponsorreport congres

Jeroen van Glabbeek, CEO van CM.com, gaat een presentatie verzorgen op het aanstaande Sponsorreport Jaarcongres op 23 november in Ahoy.

Het verhaal van CM.com begint in 1999 in Breda als oprichters Gilbert Gooijers en Jeroen van Glabbeek elkaar een sms-bericht sturen over een dance-event. Onder de naam Club Message ging het bedrijf bezoekers van discotheken in de Benelux informeren over gast-DJ's, tijdsschema's, wedstrijden, prijsvragen, kortingen en weekendnieuws.
Inmiddels is CM.com uitgegroeid van een SMS dienstverlener naar de full-service communicatieprovider die het nu is. CM.com verbindt bedrijven met mensen en mensen met bedrijven via telecomoperatoren, wereldwijde betalingsproviders en messaging kanalen. CM.com is ervan overtuigd dat technologie bestaat om het leven van mensen te verrijken en beter, veiliger en gemakkelijker te maken.

Het sponsorverhaal voor CM.com begint in 2015 als het bedrijf hoofdsponsor wordt van NAC Breda. In 2019 werd CM.com in 2019 naamgevend sponsor van CM.com Circuit Zandvoort en is het bedrijf als "Official Event Supporter" een van de hoofdsponsors van de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix in Zandvoort.

In zijn keynote zal Jeroen van Glabbeek zijn visie op de toekomst van sport- en vrijetijdsevenementen geven waarbij de noodzaak voor innovatie relevanter is dan ooit. Daarbij zal het gaan over het ondernemerschap van CM.com, de groei van ClubMessage tot de internationale speler die het bedrijf nu is op het gebied van communicatie en data. Daarbij zal Jeroen ook aandacht geven aan de rol die partnerships daarin gespeeld hebben.

Naast Jeroen van Glabbeek zullen ook Gerben van Walt Meijer, Marketing Directeur Samsung Benelux, Dennis Karpes, oprichter van JustDiggit, Marijn Luchtman, Global Head of Sponsorships and Commercial Brand Partnerships bij JustEatTakeaway.com en Jolanda Jansen, algemeen directeur van Ahoy, keynotes verzorgen. Daarnaast zijn er thematafels, sessies en paneldiscussie over tal van actuele onderwerpen. Inschrijven voor het congres kan hier.