Nieuwe sprekers toegevoegd aan Connect Online

Ook Marjan Olfers (VU), Richard Plugge (Team Jumbo-Visma) en Jolanda Jansen (Ahoy) zullen tijdens het Sponsorreport Connect Online congres in juni een presentatie verzorgen.

Marjan Olfers is juriste en bijzonder hoogleraar sport en recht aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Zij is een veelgevraagde deskundige op het gebied van sportrechten en contracten. In haar presentatie zal ze vanzelfsprekend ingaan op de juridische aspecten van de coronamaatregelen op sponsorcontracten.
Richard Plugge is directeur van Team Jumbo-Visma. Nu alle wielerkoersen afgelopen maanden zijn afgelast is het voor hem de vraag hoe hij in contact blijft met fans en wat hij sponsors kan bieden.
Ahoy-directeur Jolanda Jansen heeft een jaar met ongekende ups en downs achter de rug. Een rollercoaster van vreugde over het binnenhalen van het Songfestival tot de teleurstelling van de afgelasting. En de ombouw van Ahoy naar een zorghotel in plaats van een wereldwijde televisieshow. Hoe heeft zij afgelopen jaar beleefd en hoe heeft zij in deze periode leiderschap getoond.

Met de drie nieuwe sprekers is het programma voor de drie dagen nagenoeg rond. Al eerder hebben Peter Laatz (IEG), Mayke van Keep (De Issuemakers), Paul Kok (Hill & Knowlton Strategies), Bob van Oosterhout (Triple Double), Nike Boor (Fonds Gehandicaptensport), Marcel Beerthuizen (bigplans), Annette Reijersen van Buuren (CPNB), Martijn Delahaye (AFAS), Jan Paul de Wildt (Kumpany) en Bas Tietema (Tour de Tietema) hun medewerking toegezegd.

Op 3, 5 en 9 juni zal er op drie congresmiddagen aandacht worden besteed aan leiderschap en communicatie in crisistijden, nieuwe sponsorstrategieën en -scenario’s en best practices in coronatijden.
Deelnemen kan al vanaf 49,95 per dag. Voordeliger is een passepartout voor alle drie de dagen. Kijk hier voor meer informatie.