Sponsorreport congres op 16 januari

Ben jij geïnteresseerd in de New Kids on the Block in sponsoring? Dan mag je het Sponsorreport jaarcongres op 16 januari 2023 zeker niet missen. Locatie is opnieuw Rotterdam Ahoy. De eerste sprekers zijn inmiddels bevestigd. Bovendien is het mogelijk om na afloop van het congres de Vrienden van Amstel, Live te bezoeken.

Na ruim twee jaar corona lijkt de hele maatschappij afgelopen jaar in een enorme stroomversnelling te zijn gekomen. Wat betekent dat voor sponsoring? Wie zijn de nieuwe spelers op de sponsormarkt? Welke branches en bedrijven worden de grote financiers van de toekomst? Welke sporten gaan de sportwereld veranderen? Welke culturele organisaties laten zich als innovators zien? Hoe gaat de klimaat- en energiecrisis de economie en het sponsorlandschap bepalen? Wat is het effect van de oorlog in Oekraïne op de sponsorbudgetten van bedrijven? Welke bedrijven worden de gamechangers van onze toekomst? En wat betekenen nieuwe thema’s als klimaat, duurzaamheid, diversiteit en inclusie voor partnerships?

Op het Sponsorreport Jaarcongres proberen we antwoord te geven op deze en nog veel meer vragen. Maandag 16 januari staat alles in het teken van de New Boys and Girls on the Block!

Bevestigde sprekers tot dusver zijn onder andere John van Lottum over padel en Paul van den Acker (DHL) en Sven Rouwenhorst (Handbalverbond) over het partnership met de Nederlandse nationale vrouwenteams voetbal, hockey, handbal en volleybal.

Kosten voor deelname aan het jaarcongres bedragen voor abonnees op Sponsorreport met vroegboekkorting tot 25 december 2022 € 445,-. Geen abonnee? Dan kost deelname € 545,-. Vanaf 25 december kosten tickets € 495,- (abonnees) en € 595,- (niet-abonnees). Dit is inclusief een half jaar abonnement op Sponsorreport. Schrijf nu in! https://www.aanmelder.nl/spons...

Als VIP naar de Vrienden van Amstel, Live!

Als deelnemer aan het Sponsorreport Jaarcongres kun je ook als VIP de show van de Vrienden van Amstel, Live bijwonen die op 16 januari ’s avonds in Ahoy is. Met dank aan Amstel is er een beperkt aantal VIP-tickets verkrijgbaar voor deze inmiddels uitverkochte show. Het Vrienden van Amstel, Live VIP Ticket is eenvoudig via het inschrijfformulier bij te boeken voor een bedrag van € 200,- (reguliere prijs € 295,- ex btw).

Het VIP-ticket omvat:
• hapje en drankje vooraf aan de show
• presentatie over de achtergronden van de sponsoring door Amstel
• drankjes tijdens de show
• Versnelde toegang tot Ahoy Arena via een speciale entree
• de beste plekken vanaf het VIP-terras

Schrijf nu in want er is maar een beperkt aantal Vrienden van Amstel, Live kaarten verkrijgbaar.