Sponsorreport studiereis naar Chicago

Sponsorreport organiseert ook dit jaar weer een complete studiereis naar het Sponsorship Mastery Summit, van dinsdag 26 september tot en met zaterdag 30 september, in Chicago. Het congres waar sponsorprofessionals uit de hele wereld samen komen. Een unieke gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en diepgaand met elkaar kennis en ervaringen uit te wisselen over sponsoring, in Nederland & wereldwijd.

De Sponsorship Mastery Summit is kleiner en exclusiever van opzet dan de eerdere IEG-congressen die in Chicago plaatsvonden. Aan die IEG-congressen bewaren we goede herinneringen en daarom is het leuk weer op deze plek terug te zijn. Chicago an sich is namelijk ook zeer de moeite waard!

Inmiddels aangekondigde sprekers zijn: Jeff Hansen, General Manager / Strategic Partnerships bij Microsoft; Ishveen Jolly, Founder & CEO Open Sponsorhip; Steve Tseng, Executive Vice President Pac 12 Networks en Gail Lowney Alofsin, Director of Corporate Partnerships & Community Relations bij de Newport International Boat Show.
Sponsorreport organiseert naast de summit ook speciale onderdelen, zoals een diner en indien mogelijk bezoek aan een sportwedstrijd.

De studiereis vindt plaats van dinsdag 26 september tot en met zaterdag 30 september 2023. De locatie voor het congres en het verblijf is het luxueuze JW Marriot Chicago in downtown Chicago. We hopen dat je ons op deze unieke reis kunt vergezellen! Schrijf je direct in. Tot 15 mei geldt een aantrekkelijke vroegboektarief en betaal je € 4.350,-. Dit is € 500,- voordeel! Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in het sponsorlandschap, kijk dan op sponsorreport.nl en meld je aan voor de nieuwsbrief. Voor, tijdens en na de studiereis zullen daar regelmatig artikelen en interviews geplaatst worden over de reis.