Samenwerking Radio 538 en De Vrienden van Amstel LIVE verlengd en uitgebreid

Voor de zesde keer op rij is Radio 538 officieel partner van De Vrienden van Amstel LIVE. Maar liefst drie weekenden lang maakt de zender deze maand live radio vanaf de 25e editie van het populaire muziekevent.

Ook dit jaar zijn via Radio 538 kaarten te winnen voor de shows en deze samenwerking wordt uitgebreid met een maandelijkse activatie in ‘De Coen en Sander Show’, waarin luisteraars het hele jaar lang kaarten kunnen winnen voor De Vrienden van Amstel LIVE 2024.

Coco Hermans, Radio Director Radio 538: “Er is niets mooiers dan het jaar muzikaal beginnen met De Vrienden van Amstel LIVE. We zijn ontzettend trots dat we voor de zesde keer met Radio 538 onderdeel zijn van de gezelligste kroeg van Nederland, met geweldige artiesten en het gezelligste publiek. Dit jaar staan we opnieuw met onze 538 studio in de Ahoy om de sfeer over te brengen bij de luisteraar en maken onze luisteraars uiteraard weer kans op de allerlaatste kaarten!"

Van 6 januari tot en met 22 januari wordt iedere vrijdag, zaterdag en zondag radio gemaakt vanuit de 538 studio in Ahoy. De shows worden verzorgd door radio dj’s Sander Lantinga en Coen Swijnenberg (vrijdagen), Jordi Warners en Julia van Reyendam (zaterdagen) en Bas Menting en Dylan Boet (zondagen).

Radio 538 komt tevens met een heuse afterparty op de radio: vanaf 23:00 uur is het één en al gezelligheid over De Vrienden van Amstel LIVE en kunnen luisteraars inbellen met verzoeknummers.

Kaarten winnen

Net als voorgaande jaren maken luisteraars ook dit jaar weer kans om kaarten te winnen voor het event. De Vrienden van Amstel LIVE en Radio 538 werken op verschillende manieren samen om dit mogelijk te maken:
Zo worden van tot en met 13 januari de meest gewilde tickets voor De Vrienden van Amstel LIVE 2023 weggeven: de Vrienden van de Vrienden. Luisteraars kunnen zichzelf opgeven via 538.nl/acties ; worden zij gebeld en nemen ze op met de zin “met 538 naar De Vrienden van Amstel LIVE”, dan winnen ze 4 tickets.

In de weekenden van 6 t/m 8 januari, 13 t/m 15 januari en 20 t/m 22 januari worden op Radio 538 en de 538 socials speciale hints over De Vrienden Van Amstel LIVE Café Tour gegeven: een speciale bus die langs een kroeg in Nederland rijdt om een groep vrienden nog diezelfde avond naar Ahoy te rijden. Via de hints kunnen oplettende luisteraars te weten komen waar deze bus vertrekt. Tickets en terugreis zijn inbegrepen.

Nieuw dit jaar is de Vrienden Vrijdag, waarbij luisteraars het hele jaar lang iedere eerste vrijdag van de maand bij ‘De Coen en Sander Show’ kans maken op kaarten voor De Vrienden van Amstel LIVE 2024.

Overigens kunnen deelnemers aan het Sponsorreport congres op 16 januari voordelige VIP-tickets kopen voor de Vrienden van Amstel Live.

(Foto: Ben Houdijk)