Argos Tankstations hoofdsponsor van 538 Oranjedag

Argos Tankstations is hoofdsponsor van 538 Oranjedag. Het grootste Fieldlab evenement van Nederland zal gaan plaatsvinden op zaterdag 24 april aanstaande. Dat werd dinsdagavond bekendgemaakt.

Na een jaar zonder grote publieksevents pakt Radio 538 op zaterdag 24 april uit met ‘538 Oranjedag’. Samen met 10.000 bezoekers, de 538-dj’s en artiesten als Davina Michelle, Snollebollekes, DI-RECT en Armin van Buuren zal 538 het Chasséveld in Breda op z’n kop zetten, tijdens het grootste Fieldlab test-evenement tot nu toe. Op dinsdag 27 april (Koningsdag) kan ook de rest van Nederland mee feesten vanuit huis, tuin, balkon of onderweg, met een speciale event-uitzending van ‘538 Oranjedag’ op Radio 538, TV 538 en SBS6.

Arnold Scherpenkate Retailmanager VARO Energy Retail: "De samenwerking met Radio 538 en 538 Oranjedag past perfect bij een puur Hollands no nonsens merk daar waar Argos Tankstations voor staat. En daar blijft het niet bij, maar daarover volgt later meer." Argos zal onder andere een groot reuzenrad op het terrein neerzetten.

‘538 Oranjedag’ wordt door Fieldlab Evenementen benut voor een opschalingstest, waarmee de tweede fase van de praktijkonderzoeken wordt ingegaan. De doelstelling van deze tweede fase is om vast te stellen of ervaringen uit de eerste fase ook toepasbaar zijn bij grotere aantallen deelnemers.

Overigens is het evenement niet zonder kritiek. Lokale horeca-ondernemers zijn boos dat 538 dit evenement mag organiseren terwijl ze zelf niet open mogen gaan.