Facebook toegevoegd aan Sponsorreport congres

Met de deelname van Geert Mol, Global Marketing Solutions & Client Manager bij Facebook, aan het afsluitende panel is de line-up voor het Sponsorreport congres definitief.

Het panel bestaat verder uit Ruud de Langen (CEO Mindshare), Willem-Albert Bol (Creatief Directeur Persgroep), Mark Versteegen (Directeur Sponsoring KPN) en Marc Oosterhout (N=5). Het panel staat onder leiding van Marcel Beerthuizen (Directeur bigplans).

De vijf panelleden zullen uitgebreid ingaan op alle ontwikkelingen die momenteel in marketingcommunicatie en sponsoring spelen, van (media)rechten tot storytelling en van ‘purpose’ tot creatie.;Het panel is de afsluiting van een dag met topsprekers uit verschillende sponsordomeinen. Na de ochtendsessies met een groot aantal thematafels over specifieke onderwerpen trapt Dan Haddad, Director Commercial Consulting bij Octagon, af met een bijdrage over trends in sponsoring vanuit een internationaal perspectief.

Florence Siebert (Head of Business Relations Royal Opera House) gaat via een aantal succesvolle cases in op de rol van kunstorganisaties als levendige media platformen. Een andere bijdrage uit de cultuursector komt van de directeur van het Museum Boijmans van Beuningen Sjarel Ex, die vertelt over de inspirerende rol van kunst in partnerships.

Interessant is te horen waarom Eneco heeft besloten zich als energiebedrijf terug te trekken uit sportsponsoring op het moment dat de Eredivisie zes energiebedrijven als sponsor heeft. Jeroen Overgoor is Directeur Communicatie & Public Affairs Eneco Groep. Hij ligt de nieuwe sponsorstrategie van Eneco Groep toe en plaatst die in de context van de strategische ontwikkeling van het bedrijf door de jaren heen.

People, purpose and the power of partnerships staan centraal in de presentatie van Kirstin Simons, Director of Communications Netherlands and Europe AkzoNobel. Zoals bekend sponsort AkzoNobel een boot in de komende Volvo Ocean Race, maar Simons zal ook ingaan op het Human Cities initiatief van AkzoNobel.