Gratis met Sponsorreport naar de KunstRai

Van woensdag 31 mei tot en met maandag 5 juni (2e Pinksterdag) vindt in de Amstelhal van Amsterdam RAI de 33ste editie plaats van de KunstRAI/Art Amsterdam, de beurs voor hedendaagse autonome en toegepaste kunst. Abonnees van Sponsorreport kunnen, in samenwerking met sponsoringadviseur Kees de Voogd, de beurs gratis bezoeken.

De KunstRAI is de langstlopende kunstbeurs voor hedendaagse autonome en toegepast kunst van Nederland: een publieksbeurs met ruim zeventig hoogstaande galerieën die de diversiteit, kwaliteit en pluriformiteit van het rijke Nederlandse aanbod van hedendaagse beeldende kunst, vormgeving en design weerspiegelt. De bezoeker vindt er autonome schilder- en beeldhouwkunst, fotografie en grafische kunst en ook hedendaags glas, keramiek en sieraden.

Na het succesvolle Fokus Berlin zal dit jaar Antwerpen gaststad zijn van de KunstRAI. Antwerpen speelt al decennia een belangrijke rol in de kunstwereld met zijn gerenommeerde galeries, musea, kunstenaars en hun grote schare verzamelaars. De KunstRAI brengt daarom komend jaar met plezier een stukje van die Belgische inspiratie naar Nederland. De Antwerpse galerieën en hun aanhang zullen een interessante bijdrage leveren aan de komende KunstRAI.

25 galerieën richten naast hun stand nog een solostand in waarin ze het werk van één van hun kunstenaars extra aandacht geven (zie bijlage). Tien jonge galerieën mogen zichzelf presenteren in een kleine RAW-Edge stand. Meer informatie over KunstRAI/Art Amsterdam is hier te vinden. Vrijkaarten voor de beurs zijn te krijgen via een simpele mail aan Sponsorreport.