Events

Sponsorreport organiseert regelmatig kennissessies en studiereizen, zoals naar het jaarlijkse sponsorcongres van IEG in Chicago en naar het hoofdkantoor van UEFA in Zwitserland. Abonnees hebben korting op de kennissessies en studiereizen binnen Europa.

11 Juni
Live sessie: De Kracht van Klein


Iedereen kent natuurlijk de Champions League, Formule 1 en Olympische Spelen als de grote sportieve platformen waar merken massamediaal kunnen communiceren. Maar ook onder de ‘kleinere’ sporten en evenementen zitten pareltjes die uitstekend te gebruiken zijn in de marketingcommunicatie van bedrijven. Tijdens het WK Handboogschieten in Den Bosch laat Sponsorreport op dinsdag 11 juni een aantal van die pareltjes aan het woord over de sponsoring en marketing van ‘kleine’ sporten en de daarbij horende events. Events die interessant zijn voor zowel de sport, de betrokken steden als de partners.

Tijdens de sessie zijn presentaties van vertegenwoordigers van de internationale handboogbond, het organiserende bureau Team TOC, Asito (hoofdsponsor Nederlandse mannen curlingteam) en de Nederlandse Biljartbond te horen. Zij vertellen wat de kracht van klein kan zijn.
Daarnaast kun je je talent in het handboogschieten testen tijdens een clinic. Natuurlijk kun je ook de professionals aan het werk te zien tijdens de kwalificaties van het WK Handboogschieten diezelfde avond.

Inschrijven is al mogelijk vanaf € 79,95 excl. btw. Inschrijven kan hier

24 september 2019
Sponsorreport Jaarcongres

Voor de derde keer vindt het jaarlijkse sponsorcongres plaats in De Philharmonie in Haarlem. De eerste keynotes worden binnenkort bekendgemaakt. En natuurlijk zijn er weer tal van 'round tables' over onderwerpen uit cultuur-, entertainment-, kunst-, media-, maatschappij- en sportsponsoring. Blokkeer nu in ieder geval al je agenda zodat je er zeker bij kunt zijn!