Events

Sponsorreport organiseert regelmatig kennissessies en studiereizen, zoals naar het jaarlijkse sponsorcongres van IEG in Chicago en naar het hoofdkantoor van UEFA in Zwitserland. Abonnees hebben korting op de kennissessies en studiereizen binnen Europa.

27 maart 2019
Sponsorreport Diner: Belgie - Nederland
Dé Sponsorderby der Lage Landen


Voor het eerst in haar geschiedenis organiseert Sponsorreport een diner. Een diner op Belgische bodem (Brussel), voorafgaand aan het Europese sponsorcongres SponsorLive.

Op de avond ontspint zich rond de sponsoring van voetbal een informele & boeiende avond waarbij Nederlandse en Vlaamse experts hun kennis met jou & met elkaar delen. Beleidsbepalers van de hoofdsponsor (ING) van de Belgische en Nederlandse voetbalbond en de beide bonden nemen je onder leiding van Jan Paul de Wildt mee in hoe je een overkoepelende strategie ontwikkelt en uitvoert. Wat zijn de verschillen en overeenkomsten tussen sponsoring in België en Nederland en wat zal de toekomst brengen? En dit allemaal tijdens een heerlijk diner, want goed eten is onze Belgische buren wel toevertrouwd!

Gesprekspartners zijn:
Nicole Bekkers, hoofd nieuw business en concepting, KNVB
Manu Leroy, directeur communicatie & business development KBVB
Tjitske Benedictus, manager sponsoring & events ING Nederland
Guillaume Goies, sponsormanager ING België
Discussieleider: Jan Paul de Wildt, directeur Kumpany

Het Sponsorreport Diner België vs. Nederland; dé Sponsorderby van de Lage Landen kun je eenvoudig combineren met een overnachting in het hotel waar ook het diner plaatsvindt (Crowne Plaza te Brussel) én een bezoek aan de SponsorLive Conference de dag erna. Bij dit congres zijn vooraanstaande internationale keynotes te horen en zijn vele sessies te bezoeken. Je boekt bij ons je ticket voor het diner en in de bevestiging die je vervolgens per email ontvangt, staat een link voor het boeken van het hotel tegen speciaal congrestarief plus de kortingscode waarmee je korting verkrijgt op deelname aan de SponsorLive Conference.

Ben jij ook klaar voor dé eerste Sponsorderby der Lage Landen in de geschiedenis? Schrijf dan nu in en we treffen je woensdag 27 maart in Brussel. Voor abonnees van Sponsorreport is er uiteraard een speciaal deelnametarief!
Let op: er is een beperkt aantal plaatsen voor dit diner dus snel inschrijven voordat het uitverkocht is!
Inschrijven kan hier.

Programma

18:00 -18:30: Ontvangst met drankje

18:30 -18:45: Welkom door gespreksleider Jan Paul de Wildt

18:45 -19:00: Introductie op de avond en preview conference 28 maart
Interview met Andy Hancock en Ad Maatjens

19:00 -19:20: Voorgerecht (shared dining)

19:20 -20.00: Panel Sponsoring in voetbal
Nicole Bekkers, hoofd new partnerships & concepting, KNVB
Manu Leroy, directeur communications & business development KBVB
Tjitske Benedictus, manager sponsoring & events ING Nederland
Guillaume Goies, sport sponsoring expert, ING België

20:00 - 20:30: Hoofdgerecht

20:30 - 21:00: Discussie met het publiek over sponsoring topics in Nederland en Belgie

21:00 - 21:15: De grote Nederland vs. België SponsorLive Quiz met mooie prijzen

21:15 - 21:35: Dessert

21:35 - 21:45: Sluiting

16 - 21 maart 2019
IEG Sponsorcongres Chicago


Ook in 2019 organiseert Sponsorreport weer de studiereis naar het grootste sponsorcongres ter wereld, IEGWorld2019 in Chicago. In 2019 vindt de reis plaats van 16 maart t/m 21 maart. Ook inspiratie opdoen en deze studiereis meemaken in gezelschap van zo'n 20 andere sponsorprofessionals? Inschrijven voor de reis kan hier. De kosten bedragen 4395 euro.
De reis omvat toegang tot het congres en de door het congres georganiseerde extra activiteiten en recepties, vier dagen overnachting in het congreshotel Marriott Marquis, ontbijt en lunch, Sponsorreport ontvangstborrel en -diner, aanvullende meetings van Sponsorreport, exclusieve frontrow seating bij keynotes, bezoek aan sportwedstrijd en vervoer vliegveld/hotel vv, etc..
Remco Barbier (Hoofd branding NN Group) zal in ieder geval een van de presentaties op het congres verzorgen.

Het programma:
16 maart: vertrek vanaf Schiphol, directe vlucht naar Chicago. 's avonds Sponsorreport borrel en diner
17 maart: exclusieve meeting met de organisatie van het congres
18 maart t/m 20 maart: congres, met drie dagen keynotes, sessies en workshops
18 maart: bezoek aan de ijshockeywedstrijd Chicago Blackhawks - Vancouver Canucks
21 maart: terugkomst Schiphol

Meer informatie? Mail Ad Maatjens: ad@sponsorreport.nl

24 september 2019
Sponsorreport Jaarcongres

Voor de derde keer vindt het jaarlijkse sponsorcongres plaats in De Philharmonie in Haarlem. De eerste keynotes worden binnenkort bekendgemaakt. En natuurlijk zijn er weer tal van 'round tables' over onderwerpen uit cultuur-, entertainment-, kunst-, media-, maatschappij- en sportsponsoring. Blokkeer nu in ieder geval al je agenda zodat je er zeker bij kunt zijn!