Events

Sponsorreport organiseert regelmatig kennissessies en studiereizen, zoals naar het jaarlijkse sponsorcongres van IEG in Chicago en naar het hoofdkantoor van UEFA in Zwitserland. Abonnees hebben korting op de kennissessies en studiereizen binnen Europa.

16 - 21 maart 2019
IEG Sponsorcongres Chicago


Ook in 2019 organiseert Sponsorreport weer de studiereis naar het grootste sponsorcongres ter wereld, IEGWorld2019 in Chicago. In 2019 vindt de reis plaats van 16 maart t/m 21 maart. Ook inspiratie opdoen en deze studiereis meemaken in gezelschap van zo'n 20 andere sponsorprofessionals? Inschrijven voor de reis kan hier. De kosten bedragen 4395 euro.
De reis omvat toegang tot het congres en de door het congres georganiseerde extra activiteiten en recepties, vier dagen overnachting in het congreshotel Marriott Marquis, ontbijt en lunch, Sponsorreport ontvangstborrel en -diner, aanvullende meetings van Sponsorreport, exclusieve frontrow seating bij keynotes, bezoek aan sportwedstrijd en vervoer vliegveld/hotel vv, etc..
Remco Barbier (Hoofd branding NN Group) zal in ieder geval een van de presentaties op het congres verzorgen.

Het programma:
16 maart: vertrek vanaf Schiphol, directe vlucht naar Chicago. 's avonds Sponsorreport borrel en diner
17 maart: exclusieve meeting met de organisatie van het congres
18 maart t/m 20 maart: congres, met drie dagen keynotes, sessies en workshops
18 maart: bezoek aan de ijshockeywedstrijd Chicago Blackhawks - Vancouver Canucks
21 maart: terugkomst Schiphol

Meer informatie? Mail Ad Maatjens: ad@sponsorreport.nl

24 september 2019
Sponsorreport Jaarcongres

Voor de derde keer vindt het jaarlijkse sponsorcongres plaats in De Philharmonie in Haarlem. De eerste keynotes worden binnenkort bekendgemaakt. En natuurlijk zijn er weer tal van 'round tables' over onderwerpen uit cultuur-, entertainment-, kunst-, media-, maatschappij- en sportsponsoring. Blokkeer nu in ieder geval al je agenda zodat je er zeker bij kunt zijn!