Events

Sponsorreport organiseert regelmatig kennissessies en studiereizen, zoals naar het jaarlijkse sponsorcongres van IEG in Chicago en naar het hoofdkantoor van UEFA in Zwitserland. Abonnees hebben korting op de kennissessies en studiereizen binnen Europa.

16 - 21 maart 2019
IEG Sponsorcongres Chicago


Ook in 2019 organiseert Sponsorreport weer de studiereis naar het grootste sponsorcongres ter wereld, IEGWorld2019 in Chicago. In 2019 vindt de reis plaats van 16 maart tot en met 21 maart. Het congresprogramma wordt binnenkort bekend. Ook inspiratie opdoen en deze studiereis meemaken in gezelschap van zo'n 20 andere sponsorprofessionals? Het is nu al mogelijk om tegen het earlybird tarief van 3995 euro deel te nemen. Inschrijven voor de reis kan hier.

26 November 2018
Uitreiking SponsorRingen

De kaarten voor de uitreiking zijn hier te bestellen.

Locatie
Postillion Amsterdam

Hotel
Paul van Vlissingenstraat 9
1096 BK Amsterdam
Route via Google Maps

Convention Centre
Paul van Vlissingenstraat 8
1096 BK Amsterdam
Route via Google Maps

24 september 2019
Sponsorreport Jaarcongres

Voor de derde keer vindt het jaarlijkse sponsorcongres plaats in De Philharmonie in Haarlem. De eerste keynotes worden binnenkort bekendgemaakt. En natuurlijk zijn er weer tal van 'round tables' over onderwerpen uit cultuur-, entertainment-, kunst-, media-, maatschappij- en sportsponsoring. Blokkeer nu in ieder geval al je agenda zodat je er zeker bij kunt zijn!