Sponsorreport studiereis IEGWorld 2019 Chicago

Ook in 2019 organiseert Sponsorreport zijn jaarlijkse studiereis naar het grootste sponsorcongres ter wereld in Chicago: IEGWorld 2019. Wil je je ook laten inspireren, samen met 20 andere sponsorprofessionals schrijf dan nu in.

Het thema van het congres in 2019 is 'Blur'. In de omschrijving van IEG: Traditional boundaries everywhere are being blurred and it’s driving transformational change across a multitude of industries. Blur is now at the center of disruption and is sparking collaboration and innovation rooted in creativity and the denial that the status quo is always the way to go. Media, sports, music, television, fashion, retail, hospitality, food and beverage, auto and tech are all being impacted positively by embracing this concept.
De eerste sprekers zijn inmiddels aangekondigd
:

De studiereis vindt plaats van 16 maart tot en met 21 maart. De kosten van de studiereis bedragen tot en met 15 januari 3995 euro, en daarna 4395 euro. De reis omvat toegang tot het congres en de door het congres georganiseerde extra activiteiten en recepties, vier dagen overnachting in het congreshotel Marriott Marquis, ontbijt en lunch, Sponsorreport ontvangstborrel en -diner, aanvullende meetings van Sponsorreport, exclusieve frontrow seating bij keynotes, bezoek aan sportwedstrijd en vervoer vliegveld/hotel vv, etc..
Remco Barbier (Hoofd branding NN Group) zal in ieder geval een van de presentaties op het congres verzorgen.

Het programma:

16 maart: vertrek vanaf Schiphol, directe vlucht naar Chicago. 's avonds Sponsorreport borrel en diner
17 maart: exclusieve meeting met de organisatie van het congres
18 maart t/m 20 maart: congres, met drie dagen keynotes, sessies en workshops
18 maart: bezoek aan de ijshockeywedstrijd Chicago Blackhawks - Vancouver Canucks
21 maart: terugkomst Schiphol
Inschrijven kan hier.

Meer informatie? Mail Ad Maatjens: Ad@sponsormaps.nl

Op het YouTube kanaal van Sponsorreport is een groot aantal video's te zien vanaf het congres in 2018 en interviews met de Nederlandse deelnemers.