Samsung viert festivalseizoen met 'Unfold Your World'

Samsung wil deze zomer met de spectaculaire Samsung Tunnel Experience Unfold Your World voor een onvergetelijke festivalervaring zorgen. Festivalgangers die aanwezig waren op Amsterdam Open Air konden al een kijkje nemen. Ook op Woo Hah! en Solar kan in een mysterieuze tunnel van bijna 23 meter lang genoten worden van een bijzondere ervaring met muziek, lichtspektakels, digital art en technologie.

Samsung ontwikkelde de audiovisuele show genaamd Unfold Your World in samenwerking met brand activation bureau Playground. In zes minuten dompelen bezoekers zich onder in een wereld van ongekende mogelijkheden. Het creatieve concept verwijst naar de veelzijdigheid van Samsung Galaxy en de vouwbare smartphones in het bijzonder.

Je vindt de tunnel met audiovisuele show op Woo Hah! (1-3 juli) en Solar (4-7 augustus). ’s Avonds transformeren verschillende dj’s de Tunnel Experience in een ware club, met telkens een unieke lichtshow, live gecreëerd op de muziek. Na de show kunnen bezoekers nagenieten in een kleine chill area bij de uitgang.

Aristote Ndunu, Samsung Ambassador, kijkt uit naar de Experience: “Super gaaf dat Samsung deze zomer weer aanwezig is op maar liefst drie festivals, waarvan één al achter de rug is. Ik kijk ernaar uit deze unieke ervaring mee te maken en mijn volgers mee te laten genieten via mijn Samsung Galaxy S22+.”

Ambassador Zoey Ivory heeft haar agenda vrijgehouden voor Amsterdam Open Air en Wooh Hah!: “Een festival is dé plek waar de magie van muziek de baas is en je vrij kunt zijn tot in de laatste uurtjes van de nacht. Je kunt mij zeker vinden in de Tunnel Experience van Samsung. Ik kan niet wachten!”

Foto's: Jelle Draper