Unibet en GLORY Kickboxing tekenen exclusief partnership

GLORY, een van de grootste kickbox-organisaties ter wereld, heeft voor Nederland een samenwerking afgesloten met Unibet. Unibet wordt de exclusieve Sports Betting en Casino Partner van GLORY in Nederland.

Unibet zal onder andere zichtbaar zijn bij grote evenementen van Glory in ons land, te beginnen met COLLISION 5. Een integraal onderdeel van het partnership is de samenwerking met Unibet’s locale CSR-programma “Unibet Impact”. Daarin werken beide organisaties samen om mensen te inspireren om fit en actief te blijven via kickboxen.

“Met dit nieuwe partnership breidt Unibet Nederland zijn betrokkenheid in sport uit naar de wereld van kickboxen”, zegt Lennart Kessels, General Manager Nederland voor de Kindred Group. “Een sport die steeds groter wordt en veel mensen in de hele wereld enthousiast maakt.”

“Het is een eer voor GLORY om met een prestigieuze partner als Unibet samen te werken”, zegt Jon Martone, Executive Vice President van GLORY. “Unibet werkt met de grootste merken in de sport, en voor ons om een partnerschap van deze omvang te verkrijgen spreekt de groei van het merk GLORY in de afgelopen jaren. We kijken uit naar de samenwerking met Unibet om de kickbokssport de komende jaren te laten groeien.”