Cupra X Tim Wes bij Rotterdam Art

CUPRA en kunstenaar Tim Wes hebben elkaar gevonden voor een partnership tijdens Rotterdam Art Week (10-12 februari). Via zijn kunstinstallatie ‘Born in the Mirror Hour’ vertolkt Tim zijn visie op het leven in de verre toekomst. De glazen lichtinstallatie is een tijdreis waarin hij een blik werpt op hoe het er dan uit zou kunnen zien. De kunstinstallatie werd met een documentaire onthuld tijdens Rotterdam Art Week en is nog een maand lang te bewonderen in de CUPRA City Garage Rotterdam.

Kunstenaar Tim Wes heeft een fascinatie ontwikkeld voor onze omgeving en hoe die er in de toekomst uit gaat zien. “De veranderingen gaan zo snel dat we amper nog staan te kijken van het volgende ‘nieuwe ding’. Als we het nieuws mogen geloven, reizen we binnenkort niet meer naar een ander land, maar naar een andere planeet”, aldus Tim Wes.

"De bijzondere samenwerking CUPRA X Tim Wes voor Rotterdam Art Week staat symbool voor vooruitgang en het bieden van vernieuwende perspectieven op conventionele zienswijzen", laat Cupra weten.
‘Born in the Mirror Hour’ - een kunstinstallatie waarin een hoofdrol is weggelegd voor de 100% elektrische CUPRA Born - weerspiegelt de visie van de in Rotterdam woonachtige kunstenaar op de verre toekomst. Met het project vertelt Tim over een wereld waarin we alle informatie tot onze beschikking hebben, we alles opnieuw kunnen inrichten en ons afvragen wat de ‘why’ achter bepaalde vraagstukken is. “De nieuwe generatie wil niet in het verleden blijven hangen, maar wil buiten de gebaande paden treden om nieuwe canvassen te creëren en vorm te geven,” licht Tim toe.

‘Born in the Mirror Hour’ een maand lang in de CUPRA City Garage Rotterdam. De onthulling van ‘Born in the Mirror Hour’ vond plaats als onderdeel van Rotterdam Art Week (10-12 februari), in de CUPRA City Garage Rotterdam. Daar is de kunstinstallatie voor het publiek nog een maand lang gratis te bewonderen.