Douwe Egberts nieuwe partner Nationale Opera & Ballet

Douwe Egberts is de nieuwe partner van Nationale Opera & Ballet, het theater van De Nationale Opera en Het Nationale Ballet. In het theater wordt de nieuwe koffielijn geschonken van Douwe Egberts, genaamd Dutch Originals.

"Beide bedrijven hebben een rijke Nederlandse traditie waarin vakmanschap, passie en mensen bij elkaar brengen centraal staan. Dutch Orginals is exclusief gebrand voor de horeca en past perfect bij deze waarden", aldus beide partijen.

Om bezoekers een totaalbeleving te kunnen blijven bieden zal Nationale Opera & Ballet het theater de komende jaren gaan revitaliseren. De samenwerking met Douwe Egberts sluit perfect aan bij deze ambitie.
Els van der Plas, algemeen directeur Nationale Opera & Ballet: "Bij een avond uit hoort een heerlijke kop koffie van een echt Nederlands bedrijf als Douwe Egberts. Dutch Originals is een prachtige koffie die perfect past bij de passie, ambitie en het vakmanschap dat terug te zien is in Nationale Opera & Ballet."

JDE Professional Nederland is marktleider in het out-of-home segment voor warme dranken en maakt onderdeel uit van de groep van ondernemingen van Jacobs Douwe Egberts. JDE is een wereldwijd koffie- en thee bedrijf met het hoofdkantoor in Nederland.