Enterprise Car Sharing & Rental verlengt partnership met Amsterdam Fashion Week

Net als in 2022 is Enterprise Car Sharing & Rental ook dit jaar de officiële mobiliteitspartner van de Amsterdam Fashion Week. De Nederlandse tak van ’s werelds grootste autoverhuurder zet een speciaal bestickerde Mercedes-Benz CLA en vier Lynk & Co’s in voor het vervoer van VIPs tussen de diverse locaties van het belangrijkste mode-evenement van de Benelux. De Amsterdam Fashion Week vindt plaats tot en met aanstaande zondag 2 september.

Volgens CEO Thomas Wolters van Enterprise Car Sharing & Rental is er een perfecte match met de Amsterdam Fashion Week: “We hebben besloten om onze samenwerking te verlengen, omdat het een fantastisch evenement is dat Amsterdam internationaal op de kaart zet, op diverse locaties in de stad plaatsvindt en creativiteit stimuleert. We spreken dezelfde doelgroepen aan en het valt dit jaar ook nog eens samen met de viering van het 10-jarig bestaan van Enterprise Car Sharing & Rental.” De Mercedes-Benz CLA is ter gelegenheid van dit jubileum en van de Amsterdam Fashion Week in een speciaal jasje gestoken en zal bij diverse modeshows een prominente positie innemen. “Ik ben blij dat wij op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan de organisatie en daarmee ook ons eigen feest luister bij kunnen zetten”, aldus Wolters.

Enterprise Car Sharing & Rental is de Nederlandse franchise van Enterprise, het grootste autoverhuur- en mobiliteitsbedrijf ter wereld. In Amsterdam en omgeving heeft Enterprise vestigingen op Schiphol, Centraal Station, de Nassaukade en op de Zuidas, terwijl klanten ook op Eindhoven Airport en in Maastricht terecht kunnen. Wereldwijd telt Enterprise 10.000 locaties in 100 landen, inclusief de verhuurlabels Alamo en National. Het van oorsprong Amerikaanse bedrijf zetelt in St Louis, beheert meer dan 2 miljoen voertuigen, genereerde vorig jaar een omzet van 30 miljard US dollar en is al sinds 2015 Official Partner van de UEFA Europa League en tevens van de UEFA Europa Conference League. Naast mobiliteitspartner van Amsterdam Fashion Week is de Nederlandse tak Official Supplier van Ajax.