EY partner van het 75e Holland Festival

Accountants- en adviesorganisatie EY is sponsoring partner van het 75e Holland Festival. Daarbij wordt speciaal de voorstelling Antarctica omarmt omdat duurzaamheid EY aan het hart ligt.

EY heeft als als doel een bijdrage te leveren aan een beter werkende wereld. Dat doet men niet alleen vakmatig, maar ook door maatschappelijke waarde creëren en oog te hebben voor talent en volgende generaties. Vanuit die filosofie zal EY de komende jaren meerdere initiatieven in de kunst- en cultuursector omarmen. EY start als sponsor van het 75e Holland Festival.

Het Holland Festival is het grootste internationale podiumkunstenfestival in Nederland en een van de oudste festivals in Europa. Van 3 tot en met 26 juni presenteert het Holland Festival in en om Amsterdam internationale podiumkunsten voor iedereen, met thema’s als klimaat en representatie.

EY omarmt speciaal de voorstelling Antarctica omdat duurzaamheid EY na aan het hart ligt. EY wil het bedrijfsleven helpen de omslag te maken naar een duurzame toekomst. Daarbij biedt men inzicht in hun impact en advies over strategie en transformatie. "Met de diensten die we bieden, dragen we bij aan het versterken van vertrouwen in kapitaalmarkten en economieën overal ter wereld. Daarmee spelen we een cruciale rol bij het creëren van een beter werkende wereld: Building a better working world. Voor onze mensen, onze cliënten en de maatschappij", aldus EY.