Havenbedrijf Rotterdam blijft hoofdsponsor Luxor Theater

Het Havenbedrijf Rotterdam mag zich voor de komende 3,5 jaar opnieuw hoofdsponsor noemen van het Luxor Theater in Rotterdam. De samenwerking is onlangs verlengd.

De Rotterdamse haven en Luxor zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met de komst van het Nieuwe Luxor Theater op de Wilhelminapier heeft architect Peter Wilson een ode gemaakt aan het – toen nog vervallen – havengebied.

"Ondersteuning van Luxor past in het sponsorbeleid van het Havenbedrijf dat onder andere als doel heeft om bij te dragen aan de aantrekkelijkheid van de stad als vestigingsplaats. We willen Rotterdam aantrekkelijk houden als vestigingsplaats, als stad om in te wonen en daar leveren organisaties als Luxor een belangrijke bijdrage aan. Bovendien maken wij graag gebruik van de faciliteiten van het Luxor bij voor het Havenbedrijf belangrijke evenementen", aldus Richard van der Eijk.

Marc van Kaam: "Al 22 jaar is de samenwerking tussen het Havenbedrijf en Luxor een goed huwelijk. Het zilveren jubileum is hierbij nu zelfs in zicht! Samen ademen wij mee met de stad. Voor onze samenwerking houdt dit in dat betrokkenheid, verantwoordelijkheid en betekenisvol willen zijn voor de stad, onderleggers zijn voor alles wat wij in ons partnership doen en dat voelt heel erg goed."

Op de foto: Links Elaha Abhar (hoofd development), Marc van Kaam (algemeen directeur), Ulrike Söbbeke (zakelijk directeur) van het Luxor Theater en tweede van rechts Richard van der Eijk (hoofd Communicatons & External Affairs Havenbedrijf Rotterdam)