Het Van Gogh Museum in huis met DHL

Als partner van het Van Gogh Museum maakt DHL Express het mogelijk om aankopen in de Van Gogh Museumwinkel of de online shop wereldwijd te laten bezorgen.

DHL Express zorgt dat de verzending vlekkeloos en zo duurzaam mogelijk verloopt, vanaf het moment van bestellen tot de ontvangst waar vaak zo naar wordt uitgekeken. Elke aankoop ondersteunt het museum en wordt verzonden in een unieke verpakking waarop een van zijn meesterwerken is afgebeeld. Zo wordt zowel het ontvangen als het openen van het pakket een bijzondere ervaring.

Het pakketje legt met DHL een duurzame reis af. Van een speciale Van Gogh-bakfiets of een elektrische bus, tot uiteindelijk het vliegtuig. Het pakket blijft onderweg in handen van DHL en de bijbehorende CO2-uitstoot wordt volledig gecompenseerd. In Londen ontvangt men de aankoop al na een werkdag. Gaat het Van Gogh Museum product naar Mexico-Stad, dan levert DHL Express dit na twee werkdagen af.

DHL Express heeft zich in juli 2020 voor drie jaar verbonden aan het Van Gogh Museum. DHL bezorgde eerder al de bestellingen die worden gedaan in de online museumshop van het Van Gogh Museum. Met de start van dit partnerschap neemt DHL alle transportkosten voor zijn rekening en compenseert de expresvervoerder de CO2-emissie via zijn GoGreen Climate Neutral Programma.

In samenwerking met Mals Media is onderstaande video geproduceerd.