Hof Hoorneman Bankiers langer partner Kröller-Müller Museum

Vermogensbeheerder Hof Hoorneman Bankiers verlengde onlangs de overeenkomst met het Kröller-Müller Museum met drie jaar, tot en met 2021. Hof Hoorneman Bankiers is sinds 2014 partner van het museum.

Het Kröller-Müller Museum heeft aan Hof Hoorneman een zeer loyale en betrokken partner. De bank droeg substantieel bij aan de laatste drie grote overzichtstentoonstellingen op rij: Arp, The Poetry of Forms (2017); Odilon Redon. La littérature et la musique (zomer 2018) en Als kunst je lief is (winter 2018 / 2019). Hiermee kan Hof Hoorneman zich de exclusieve tentoonstellingssponsor van het museum noemen. In het relatiemagazine Kijk op vermogen is regelmatig aandacht voor het museum en zijn projecten waar steun voor nodig is.

"Het DNA van het Kröller-Müller en Hof Hoorneman passen bij elkaar", laten beide partijen weten. "Kwaliteit, professionaliteit, klantgerichtheid, ondernemend en vooraanstaand zijn de kernwaarden van beide instellingen. Hof Hoorneman Bankiers werkt aan langjarige relaties en het museum biedt een unieke plek om dit te doen. De schaalgroottes van het museum en de vermogensbeheerder maken een persoonlijke en betrokken samenwerking mogelijk en dat is voor beide partijen niet alleen effectief maar ook inspirerend en dat merken de klanten van de bank en uiteindelijk ook de bezoekers van het museum."

"Hof Hoorneman Bankiers vindt in het Kröller-Müller een partner met vergelijkbare normen en waarden. Het museum is, net als wij, een puur Nederlandse instelling die Hollandse degelijkheid en nuchterheid koppelt aan kwaliteit en vakmanschap. Wij vinden het prettig dat wij als partner van het museum daadwerkelijk kunnen bijdragen aan het onderhouden en uitbreiden van ons cultureel erfgoed in de prachtige omgeving van Het Nationale Park de Hoge Veluwe."