Honda officiële autopartner Amsterdam Fashion Week

Voor de komende Amsterdam Fashion Week die van 1 tot en met 4 september wordt gehouden is Honda officieel automotive partner. In het kader van de samenwerking faciliteert Honda het VIP-vervoer tussen de verschillende shows en staat de 100% elektrische Honda e op de talrijke hotspots van Amsterdam Fashion Week.

Amsterdam Fashion Week (AFW) is het belangrijkste modemoment in de Benelux. Een halfjaarlijks evenement dat via runway shows, presentaties en events de Nederlandse mode viert. Amsterdam Fashion Week omarmt jong talent maar biedt ook gevestigde ontwerpers en bestaande labels een podium. Zowel fysiek als virtueel op het platform www.amsterdamfashionweek.nl. Dit is een dagelijkse online krant met nieuws, interviews en artikelen over de Nederlandse mode- en beauty industrie, maar covert ook aanverwante onderwerpen zoals kunst, interior design & graphic design. De Amsterdam Fashion Week wordt deze keer gehouden van 1 tot en met 4 september.

"Honda en Amsterdam Fashion Week versterken elkaar in dit partnership", zo geeft Tjeerd Lemstra van Honda Nederland aan. “Honda staat voor the power of dreams en dat geldt helemaal voor onze modieuze Honda e. Amsterdam Fashion Week brengt vanuit waardes als design, innovatie en duurzaamheid verrassende modethema’s samen. Dat levert een mooie ‘fit’ tussen de twee merken op.”

Ook de Nederlandse Honda-dealers zijn blij met de samenwerking. “Onze Honda e is helemaal in z’n element op Amsterdam Fashion Week, Hier kunnen we dit trendy model bijzonder goed aan het modebewuste publiek laten zien,” zo vult René Sjoers, voorzitter van de dealervereniging desgevraagd aan. Ook Amsterdam Fashion Week is enthousiast. Lisanne van Egmond, eigenaar van het evenement, vindt het verrassende design en de innovatieve vondsten van de Honda e perfect passen bij de uitstraling van het event. “Je wilt voor AFW een autopartner met een vernieuwende aanpak in zowel looks als techniek, maar ook een merk dat kijkt naar duurzaamheid. Met Honda hebben we die match helemaal gevonden.”

Naast aanwezigheid op Amsterdam Fashion Week is Honda ook zichtbaar op alle communicatiekanalen van het evenement.
Hyundai is ook partner van het Van Gogh Museum in Amsterdam.