Opel official car supplier IFFR

Opel is ook in 2014 Official Car Supplier van het International Film Festival Rotterdam (IFFR) en voorziet de organisatie van twaalf Opel-modellen. Het 43e International Film Festival Rotterdam vindt plaats van 22 januari tot en met 2 februari 2014.

Tijdens het IFFR worden de twaalf Opels ingezet voor de diverse transportbehoeften, maar de hoofdrol is voorde nieuwe, onlangs geïntroduceerde Opel Insignia. Hiermee worden onder andere de vele professionele festivalgasten vervoerd, onder meer voor de dagelijkse shuttleservice tussen festivalcentrum De Doelen en bioscoop LantarenVenster.

"Voor ons was de samenwerking met IFFR in 2013 een bijzondere kennismaking met een andere doelgroep. De positieve reacties op de nieuwe Opel ADAM en op de door Opel verzorgde vervoersservice toonden aan dat het IFFR een uitstekende omgeving is om ons merk te etaleren. Tijdens de editie van 2014 zal wat dat betreft de nieuwe Insignia de voornaamste blikvanger zijn”, aldus Jeroen Maas, Manager Public Relations van Opel Nederland.

Foto: Opel