Talens en Van Gogh gaan samenwerken

Royal Talens en het Van Gogh Museum hebben de handen ineengeslagen en kondigen een collectie schilder- en tekenmaterialen aan als eerbetoon aan Vincent van Gogh. De collectie van creatieve materialen is geïnspireerd op het kleurenpalet van enkele meesterwerken uit het Van Gogh Museum en moet de gebruiker uitnodigen om zijn creativiteit te ontdekken en grenzen te verleggen, zoals Vincent van Gogh dat ook deed.

De creatieve collectie van Royal Talens x Van Gogh Museum biedt materialen voor zowel de hobbyist als de beginnende en ervaren kunstenaar. De gekozen kleuren van de producten zijn gebaseerd op werken van Vincent van Gogh, zoals de iconische Zonnebloemen, Irissen en Amandelbloesem, die alle onderdeel zijn van de vaste collectie van het Van Gogh Museum in Amsterdam. De collectie komt binnenkort wereldwijd beschikbaar bij de retailpartners van Royal Talens en in de Van Gogh Museum webshop.

Het aanbod bestaat uit Ecoline x Van Gogh Museum Brush Pennen, aquarelsets, Sakura x Van Gogh Museum Pigma Micron Fineliners, Sakura x Van Gogh Museum Gelly Roll pennen en Bruynzeel x Van Gogh Museum kleurpotloden.
De Royal Talens x Van Gogh Museum collectie van creatieve materialen is binnenkort verkrijgbaar bij retailpartners van Royal Talens en in de Van Gogh Museum webshop. De Bruynzeel x Van Gogh Museum kleurpotloden zijn vanaf begin augustus 2021 beschikbaar.