Van Lanschot Kempen partner Grachtenfestival

Van Lanschot Kempen heeft zich voor vier jaar verbonden als corporate partner aan het grootste klassieke muziekfestival van Nederland, het Grachtenfestival. Hiermee draagt de wealth manager bij aan de ontwikkeling van jong talent en jonge professionals in klassieke muziek en jazz, in de leeftijd tot 35 jaar.

Richard Bruens, lid Raad van Bestuur: ‘Als wealth manager zet Van Lanschot Kempen zich in om waarde te creëren, niet alleen financieel maar ook maatschappelijk en hebben daarbij altijd oog voor de volgende generaties. Met dit partnership ondersteunen wij niet alleen de ontwikkeling van talenten, maar maken wij ook de gratis buurtconcerten mede mogelijk."

Marie-Luce de Bree, directeur Grachtenfestival: ‘Het Grachtenfestival is trots om Van Lanschot Kempen als partner aan ons te binden. Met deze steun kan het Grachtenfestival jonge musici een uniek podium en platform bieden om op te excelleren en zich te presenteren aan een groot publiek.’

Als wealth manager is Van Lanschot Kempen actief in Private Banking, Investment Management en Investment Banking. Van Lanschot Kempen, genoteerd aan Euronext Amsterdam, is de oudste onafhankelijke financiële instelling van Nederland met een geschiedenis die teruggaat tot 1737.

Foto's: Melle Meivogel

Grachtenfestival

Sinds de eerste (vierdaagse) editie in 1998 is het Grachtenfestival uitgegroeid tot een zelfstandig tiendaags festival, dat draait om ontdekkingen. Van het muzikale talent en de (groeiende) stad en metropoolregio Amsterdam.

Het Grachtenfestival in 2022 is van 12 t/m 21 augustus.