Basic Fit nieuwe partner Cruyff Foundation

Basic-Fit, de grootste fitnessketen van Europa, is partner geworden van de Cruyff Foundation.

Met de samenwerking gaan Basic-Fit en de Cruyff Foundation jonge mensen helpen te sporten en plezier te hebben. De twee partners kwamen samen rond gemeenschappelijke waarden en de wens om kinderen bewust te maken van de voordelen van fysieke actief zijn en een gezondere levensstijl. De Cruyff Foundation streeft ernaar om kinderen fitter en actiever te laten worden door middel van sport en spel. Het doel van Basic-Fit is om fitness voor iedereen toegankelijk te maken. Samen zullen ze met sportsessies en workshops eraan bijdragen dat kinderen zowel mentaal als fysiek meer uit het leven halen. Dit doen ze met name op locaties van de Cruyff Foundation zoals Cruyff Courts en Schoolpleinen14.

Door de samenwerking met de Cruyff Foundation ontwikkelt Basic-Fit haar sponsoringprogramma voor kinderen en jongeren, om sport onder deze jonge generatie te stimuleren.

Rene Moos, CEO Basic-Fit: "We zijn trots op deze nieuwe samenwerking met de Cruyff Foundation. Op deze manier kunnen we onze passie voor fitness met jonge mensen delen en hen stimuleren om fysiek actief te zijn."

Niels Meijer, Directeur Cruyff Foundation: "We zijn ontzettend blij met deze samenwerking. Samen zijn we er absoluut van overtuigd dat sport en spel voor de jeugd zeer belangrijk is. Dat zit zowel Basic-Fit als de Cruyff Foundation in het bloed. Een perfecte match!"