Deloitte partner van het Nuon Solar Team 2016

Deloitte en het Nuon Solar Team verbinden hun ambities ten aanzien van innovatie en duurzaamheid met als doel topprestaties te leveren en impact te maken die er toe doet.

"De opkomst en exponentiële groei van nieuwe technologieën brengt radicale veranderingen met zich mee. Deloitte wil klanten helpen om de kansen die deze veranderingen brengen optimaal te benutten en duurzame groei te creëren door innovatie. Het Nuon Solar Team is koploper in duurzaamheid en innovatie en weet als geen ander kansen te creëren in een wereld die constant in beweging is. Dit maakt het Nuon Solar Team een inspirerende partner voor Deloitte", aldus Deloitte.

De intensieve samenwerking met het Nuon Solar Team laat daarnaast potentiële medewerkers met een technische achtergrond (STEM, science, technology, engineering en mathematics) de mogelijkheden van een carrière binnen Deloitte zien.
Als kick-off van de samenwerking is zonneauto Nuna4 verhuisd naar het Deloitte kantoor in Amsterdam, The Edge - het meest duurzame kantoorgebouw ter wereld. Daar verblijft zij de komende maanden en kunnen zowel bezoekers als medewerkers dit ultieme voorbeeld van duurzame innovatie met eigen ogen bekijken. Bekijk hier de roadmovie en aankomst van Nuna4 in The Edge.

Vanuit de kern van onze dienstverlening helpt Deloitte het Nuon Solar Team van de TU Delft impact te maken die er toe doet. We delen onze kennis en expertise op het gebied van cyber security, data-analyse en digitalisering met het Nuon Solar Team en ondersteunen hen op deze manier in het bereiken van hun ambitie om weer als snelste team de solarrace te rijden. Zo wordt op dit moment samengewerkt aan een van de ‘geheime wapens’ van zonneauto Nuna. De details blijven uiteraard geheim tot de race in september in Zuid-Afrika.

De winnaarsmentaliteit en innovatiekracht van het Nuon Solar Team zoekt Deloitte ook in nieuw talent. Net als het Nuon Solar Team biedt Deloitte kansen voor technische talenten die zich op hoog niveau willen ontwikkelingen en willen bijdragen aan topprestaties. Daarom wordt op 14 september 2016 in samenwerking met het Nuon Solar Team een inhouse-dag georganiseerd in The Edge. Amsterdam. Masterstudenten van allerlei disciplines maken kennis met Deloitte professionals, de cultuur van onze organisatie en werken aan een innovatieve case. De student met de beste oplossing wint een reis naar de race in Zuid-Afrika en mag met Deloitte mee om Nuna live te zien finishen.