Johan Cruyff Foundation en O’sonyq gaan 3-jarig partnership aan

De Johan Cruyff Foundation en O’sonyq sportdrank gaan een 3-jarig partnership aan. O’sonyq, official supplier van Juventus, maakte dit bekend de dag voordat Ajax speelt tegen Juventus in de Johan Cruijff Arena.

Door de Cruyff Foundation te ondersteunen wil O’sonyq helpen het gedachtegoed van Johan Cruijff verder te verspreiden. De Cruyff Foundation realiseert wereldwijd ruimtes voor kinderen om te sporten en te spelen. Alle kinderen moeten deze mogelijkheid krijgen en daar draagt O’sonyq graag actief aan bij.
O’sonyq heeft als ambitie sporters een gezonde sportdrank aan te bieden en dit past goed bij de doelstellingen van de Cruyff Foundation, die zich inzet voor een gezonde jeugd.

Deelnemers aan de Cruyff Legacy 14K Run, 11 mei aanstaande, zullen onderweg de sportdrank van O’sonyq krijgen aangeboden. Directeur Niels Meijer: “We zijn erg blij met deze samenwerking. We krijgen er letterlijk energie van en kijken uit naar de projecten waarin we gaan samenwerken.’’

O’sonyq is een natuurlijke isotonische sportdrank. Osonyq is official partner van de KNZB, Vitesse, Apollo Basketball, FC Volendam en sinds 2018 ook official Sport drink van Juventus.

Over de Johan Cruyff Foundation

De Johan Cruyff Foundation steunt en ontwikkelt sportactiviteiten voor kwetsbare kinderen, overal ter wereld. Met zijn sportprojecten voor kinderen met een beperking, de Cruyff Courts en de Schoolpleinen14 geeft de Foundation kinderen de ruimte en brengt zo wereldwijd duizenden kinderen vooruit door beweging.
De Cruyff Foundation werkt hierbij samen met een aantal partners: de Nationale Postcode Loterij, People's Postcode Lottery, Seacon Logistics, VodafoneZiggo, de Rabobank Foundation, TenCate Grass, Cargill, UEFA, La Caixa Foundation, Fundació FC Barcelona en vanaf nu ook O’sonyq.