Menzis verlengt maatschappelijk partnerschap FC Twente

Menzis verlengt het maatschappelijk partnerschap met FC Twente en wil zich daarmee blijven inzetten op het gezamenlijk stimuleren van de leefkracht van de inwoners in Twente.

Als maatschappelijk partner brengt Menzis samen met Stichting FC Twente, scoren in de wijk al jarenlang duizenden mensen in beweging.
Al ruim twintig jaar is Menzis verbonden aan de club en wordt er gezamenlijk ingezet op mensen in Twente. Zoals Didem, Marco, Ester, Lieke, Gijsen Joshua: zes Twentse jongeren die meedoen aan een van de maatschappelijke projecten die draaien om sport, gezondheid en educatie. Ze zijn de gezichten van de maatschappelijke selectie van Menzis en vormen samen met een speler of coach een ambassadeurs-duo voor een van de projecten om zo ook andere jongeren te motiveren in beweging te komen.

Marcel Hofstede, Manager Sponsoring bij Menzis: "Net als de voorbije jaren willen we op deze gerichte en effectieve manier blijven optrekken met FC Twente en samen werken aan een sportievere samenleving. Juist nu de club een turbulente fase doormaakt, vinden we dat we de handen ineen moeten slaan. Menzis heeft net als FC Twente diepe wortels in de Twentse samenleving en ook daarom is het goed dat we de leefkracht van de mensen in Twente blijven versterken.”

Marco Behrens, Manager Commerciële Zaken bij FC Twente: "Al jarenlang werken we erg prettig samen en kunnen we elkaar op een heel mooie manier versterken. Dat Menzis heeft aangegeven juist in deze fase de samenwerking te willen verlengen, geeft hun grote verbondenheid aan met FC Twente. Daar zijn we heel blij mee.”