AFAS start wekelijkse talkshow op RTL4

AFAS Software gaat in samenwerking met RTL 4 en oud-Koffietijd presentatrice Pernille La Lau starten met Zakenvuur. Een nieuwe beweging met als doel zakelijk Nederland te inspireren, activeren en verbinden. Deze week wordt het online platform van Zakenvuur gelanceerd.

Via Zakenvuur kunnen ondernemers met elkaar in contact komen en inspiratie opdoen. Vanaf januari wordt er wekelijks op zondag, vanuit het AFAS Theater en kantoor, een talkshow uitgezonden met Pernille La Lau als host en vele bekende ondernemers als gast.

Meer dan 2,7 miljoen Nederlanders wordt uitbetaald dankzij software van AFAS. Data, digitalisering, artificial intelligence, bedrijfscultuur en HR zijn voorbeelden van onderwerpen die op het platform en in de wekelijkse talkshow aan bod zullen komen. Diverse interessante ondernemers, maar ook andere spraakmakende gasten zullen aanschuiven aan de talkshowtafel met als doel te inspireren.

Naast Pernille La Lau en de hoofdsprekers hoopt Zakenvuur straks ook ruim honderd geïnteresseerde gasten op de opnamedagen van het programma te mogen samenbrengen. Doel is om alle gasten door middel van een townhall-setting ook daadwerkelijk onderdeel van de talkshow te maken.

Vandaag is ook de website Zakenvuur.nl gelanceerd, waarop ondernemers onder andere bijzondere verhalen kwijt kunnen. AFAS-CEO Bas van der Veldt schrijft over het ondernemen en innoveren anno 2024 en op welke manieren AFAS ondernemers ondersteunt. Een ander voorbeeld is Aad Ouborg, die als ras-ondernemer al veertig jaar in het vak zit en zijn kennis deelt. Zakenvuur.nl dient als bron van informatie en inspiratie, en om bijzondere oplossingen te vinden voor problemen waar je als ondernemend individu tegenaan kan lopen. Door middel van aanmelding kan iedereen lid worden van het nieuwe platform.

Zakenvuur komt tot stand samen met gedreven en ondernemende partners. AFAS Software, BNR Nieuwsradio, Caesar Groep, RTL Nederland en BeeBeeOne willen het samen mogelijk maken dat Zakenvuur de komende jaren flink naam kan gaan maken en verder uitgebouwd wordt.