BankGiro Miljonairs terug bij RTL4

Ruim tien jaar lang is het programma op de Nederlandse televisie geweest en na jaren van afwezigheid komt het programma weer het terug op de buis met een nieuwe naam: ‘BankGiro Miljonairs’, mogelijk gemaakt door de BankGiro Loterij.

Het concept van het internationaal succesvolle format blijft hetzelfde: 15 meerkeuzevragen, 4 antwoordmogelijkheden, 3 hulplijnen en 1 hoofdprijs. Wie slaagt erin om met € 1 miljoen naar huis te gaan? De presentatie is terug in de handen van Robert ten Brink.

‘BankGiro Miljonairs’ is vanaf 25 mei elke zaterdag te zien om 21.30 uur bij RTL 4. Robert ten Brink kijkt er naar uit om het programma weer te mogen presenteren: “De terugkomst van ‘BankGiro Miljonairs’ is voor mij een droom die uitkomt. Ik verheug mij erop om de spannendste quiz ter wereld terug op de buis te brengen.”

Tijdens ‘BankGiro Miljonairs’ is een prijsuitreiking van de BankGiro Loterij te zien en het publiek bestaat uit BankGiro Loterij deelnemers. Studioplaatsen worden verloot in de maandelijkse trekking van de BankGiro Loterij.