Canon streaming partner Judobond

Judo Bond Nederland (JBN) is met de leverancier van technologieën op het gebied van digitale beeldverwerking Canon een partnership aangegaan.

Met de beeldexpertise van deze nieuwe partner kan de bond op nationale evenementen de scheidsrechters een nog betere voorstelling van de budosport gaan geven. Daarnaast wil de Judobond middels hoogwaardige streaming voorbereid zijn op de mogelijkheid tot het streamen van live-wedstrijdbeelden. Ook moet de samenwerking er toe leiden dat de budosport toegankelijker wordt.

“Wij vinden het belangrijk om de prachtige gebeurtenissen en verhalen omtrent onze disciplines, zoals topsportprestaties en de daarbij horende beleving zo goed mogelijk naar de achterban over te brengen. De innovatiedrift van Canon zorgt ervoor dat wij onze scheidsrechters en alle budoliefhebbers in Nederland nog beter kunnen bedienen. De bedrijfsfilosofie van Canon is Kyosei, het Japanse woord voor samen leven en werken voor het algemeen belang. Met de kernactiviteiten toegespitst op deze filosofie is de samenwerking veelbelovend”, licht Koen in ’t Veld toe.

Canon Nederland N.V. is onderdeel van Canon Europe, een dochteronderneming van Canon Inc., wereldwijd een toonaangevende innovator en leverancier van beeldoplossingen. Het bedrijf is in 1937 opgericht in Japan en heeft meer dan 187.000 werknemers in Japan, Amerika, Europa, Azië en Oceanië.

Foto: JBN