Karwei nieuwe partner Eigen Huis en Tuin

In het nieuwe jaar ligt de focus van het langstlopende woon- en klusprogramma Eigen Huis & Tuin nóg meer op inspiratie en het verfraaien en restylen van huizen en tuinen. Eigen Huis & Tuin wordt geproduceerd door Talpa en mede mogelijk gemaakt door de nieuwe partner Karwei.

Het programma was op zoek naar een nieuwe partner nadat Praxis na 24 jaar was gestopt met de sponsoring van Eigen Huis & Tuin. Al sinds de eerste aflevering in 1993 was de bouwmarkt dé financierder van de RTL 4-show. De laatste door Praxis gesponsorde aflevering was eind mei op het scherm. Het nieuwe seizoen begon zonder hoofdsponsor, waardoor er elke aflevering weer nieuwe sponsors waren. Met Karwei is er een nieuwe vaste partner.

Ook Gardena heeft zich aan het programma verbonden als sponsor. Gardena is ook partner van Robs Grote Tuinverbouwing op SBS6.Vanaf zaterdag 6 januari 2018 zijn de vernieuwingen in te programma te zien. Natuurlijk trekken Thomas, Tom en Evelyn zoals gewoonlijk het land door om mensen thuis te helpen met een klus of tuin metamorfose. Ook worden wekelijks de klus-skills van BN’ers getest als bij hen thuis een klus geklaard moet worden. In de eerste aflevering van 2018 gaat Thomas aan de slag bij Wendy van Dijk.