Nestlé KitKat en Prime Video gaan naar Middle Earth

KitKat gaat een samenwerking aan met Prime Video om de nieuwe Amazon original serie The Lord of the Rings: The Rings of Power te promoten.

In een wereldwijde campagne worden kijkers meegenomen op een epic break met KitKat en The Lord of the Rings: The Rings of Power. Vanaf 19 augustus start KitKat® een digitale en out of home campagne rondom de première van de serie op 2 september. Zoals bij alle legendarische avonturen, blijft het hier niet bij. Vanaf 2 september zullen fans de karakters uit de serie - Galadriel, Arondir, Nori Brandyfoot en Prince Durin IV – niet alleen terug zien op Prime Video maar ook op de winkelvloer. Bij aankoop van 2 KitKat® producten maken zij kans op Amazon prijzen. Deelnemen aan deze actie kan via de actiewebsite nes.tl/kitkatringsofpower.

Voor de campagne is een video gemaakt, geïnspireerd op de trailer die eerder dit jaar werd gebruikt voor de onthulling van de serie. De video begint in een rotsachtig, berglandschap waar gesmolten chocolade door de scheuren in het oppervlak stroomt voordat het naar beneden stort in een vallei, met muren die verdacht veel lijken op KitKat®-wafels. De chocolade stromen komen samen op de bodem van de vallei en nemen in een stroomversnelling het hele scherm over met gesmolten chocolade. De iconische KitKat® reep speelt een hoofdrol in de video wanneer deze uit het chocolademeer omhoog komt. Het Elfenschrift verschijnt op elke reep voordat het op magische wijze verandert in KitKat. Deze video is onderdeel van een campagne die start op 19 augustus tot de lancering op 2 september.

Bekijk hier de video.