T-Mobile en Samsung sponsoren Avastars

T-Mobile en Samsung werken samen met Talpa bij de nieuwe interactieve talentenshow Avastars. Vanaf 24 februari is de nieuwe talentenjacht te zien op SBS 6.

In de show worden de echte en de virtuele wereld op spectaculaire wijze samengebracht. Met de nieuwste technieken op het gebied van motion capture en augmented reality wordt van een zangtalent en een danstalent, één virtueel supertalent gemaakt: een AVASTAR, die de sterren van de hemel danst en zingt. Elke performance barst van de special effects en moves die alleen in een virtuele wereld mogelijk zijn. Dit dankzij de allernieuwste state-of-the-art technologie die wordt gebruikt.

Avastars wordt gehost door youtuber Kalvijn. Tijdens elke aflevering voert hij livegesprekken met de avastars en interviewt hij hen over hun performance. De avastars treden op voor een jury die bestaat uit DJ Nicky Romero, Nick en Simon en topchoreograaf Dan Karaty. De hoofdprijs is naast een geldprijs een duet – inclusief videoclip – met Davina Michelle.

Kijkers kunnen ook zelf een avastar in hun woonkamer laten dansen en zingen? Dat kan door tijdens de reclame een QR-code te scannen. Wie een video op social media plaatst met #AVASTAR maakt kans op een Samsung en T-Mobile prijzenpakket.