TopChefs koken voor Jumbo

RTL Nederland en Jumbo Supermarkten zijn dit televisieseizoen opnieuw een samenwerking aangegaan rondom de TopChef-serie van RTL 4.

In de nieuwe reeks loodst Martijn Krabbé vanaf dinsdag 13 oktober een gezelschap van twaalf BN-ers, waaronder Guus Meeuwis, Ruth Jacott en Renate Verbaan, door de keukens van zes sterrenchefs. Bekende chefs zoals Sergio Herman, Jonnie Boer en Herman den Blijker geven een uniek kijkje in hun restaurants. De producten waarmee de deelnemers koken, zijn bijna allemaal gekocht bij een Jumbo supermarkt.

Formuledirecteur Colette Cloosterman-Van Eerd van Jumbo Supermarkten: “De deelnemers maken gebruik van zeer veel verschillende producten, waarvan het heel belangrijk is dat ze een goede kwaliteit hebben en erg vers zijn. Dat is precies de kracht van Jumbo. Niet alleen voor een simpele maaltijd kunnen klanten bij ons terecht, maar net zo goed voor de luxe artikelen waarmee de bekende Nederlanders gaan koken. Een succesvol programma als ‘TopChef VIPS’ bij een zender als RTL 4 is voor ons natuurlijk een prachtige kans om dit voor een groot en geïnteresseerd publiek te bewijzen.”