TOTO KNVB Beker op open net Fox

De TOTO KNVB Beker is dit seizoen te zien op het open net van FOX. Op het kanaal zijn in 2018/’19 negen wedstrijden inclusief de lotingen live te bekijken en worden alle samenvattingen van de gespeelde wedstrijden uitgezonden. Tot vorig seizoen was de bekerstrijd nog te zien op Veronica.

Al in de eerste drie rondes brengt FOX elke donderdag één live bekerwedstrijd, alle samenvattingen van de volledige bekerronde en de live loting. Vanaf de kwartfinales zendt FOX uit op dinsdag, woensdag en donderdag met elke dag één live wedstrijd, samenvattingen en op donderdag live de loting. Daarmee wordt het aantal bekerwedstrijden op het open net verdrievoudigd ten opzichte van afgelopen seizoen.

Ook de halve finales en de finale zijn live te zien op FOX. De eerste ronde van de TOTO KNVB Beker staat op 25, 26 en 27 september op het programma. Naast de wedstrijden op het open net doet FOX Sports uiteraard uitgebreid verslag van het bekertoernooi, met tot aan de kwartfinale zes wedstrijden live per ronde.
FOX zendt negen bekerduels live uit op het open kanaal.

Keuken Kampioen Divisie

Ook de Keuken Kampioen Divisie krijgt op het open net van FOX een prominente plaats. Op vrijdagavond brengt FOX een live schakelkanaal met de hoogtepunten van alle wedstrijden, met aansluitend alle samenvattingen. Op maandagavond is een live wedstrijd te zien. Ook in de weekenden wanneer de Eredivisie stilligt vanwege interlandvoetbal maar er in de Keuken Kampioen Divisie wel wordt gespeeld, brengt FOX meerdere wedstrijden live op het scherm.

In totaal gaat het komend seizoen om bijna honderd dagen live voetbal uit de Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal. Deze zijn gratis te zien op FOX op kanaal 11 (onder andere Ziggo, Cala Digitaal, Caiway, Tele2) of 14 (onder andere KPN).