Transavia in nieuwe realityserie ‘Welkom aan boord’ (SBS6)

Transavia opent tijdens de zesdelige realityserie ‘Welkom aan boord’ haar deuren en geeft de kijker een kijkje achter de schermen. Welkom aan Boord is vanaf 19 oktober wekelijks om 21:30 uur te zien bij SBS6.

In Welkom aan boord worden verschillende medewerkers van de luchtvaartmaatschappij gevolgd, ieder met een andere functie. We leren hen kennen als mens en als dienstverlener, gaan met ze op pad en zien hoe zij iedere dag hun uiterste best doen om de reis van hun passagiers naar tevredenheid en vlekkeloos te laten verlopen.

“Als nummer één low cost airline van Nederland vervoeren wij jaarlijks ruim 9 miljoen passagiers binnen Europa en Noord-Afrika. Samen met alle medewerkers brengen we mensen samen en iedereen verdient het ook om gezien te worden.”, vertelt Erik-Jan Gelink, commercieel directeur van Transavia. “Met al die passagiers, collega’s en ook onze partners hebben wij verhalen te over en laten wij graag aan Nederland de dynamiek van de luchtvaart zien. Medewerkers op de grond en het cabinepersoneel zetten alles-op-alles om een prettige reis en veilige vlucht uit te voeren. En daar komt heel wat bij kijken.”, aldus Gelink.

Welkom aan Boord wordt geproduceerd door No Pictures Please.