Vacansoleil keert terug bij RTL4

Vacansoleil komt, 6 jaar na Campinglife, weer terug bij RTL 4 met eigen Camping TV programma: Kamperen onder de zon. Vanaf zondag 30 januari zijn er 10 nieuwe afleveringen van RTL Kampeert te zien bij RTL 4.

In het kampeerprogramma bezoeken Koert-Jan de Bruijn en Jessica Mendels verschillende kampeerregio’s en campings in Europa. De drie laatste uitzendingen van RTL Kampeert zijn specials en gaan volledig over de accommodaties van Vacansoleil en natuurlijk de prachtige gebieden rondom de campings.

“We hebben een fantastische roadtrip gemaakt door Europa en prachtige regio’s en campings bezocht”, zegt Koert-Jan De Bruijn, een van de twee presentatoren van het programma. “Elke aflevering gaan we vanaf de camping op pad en de verkennen we de regio. Dit is echt harstikke leuk, want iedereen is op vakantie: vrij en blij.”

Nieuw in seizoen 3 is de deelname van de grootste Nederlandse campingaanbieder Vacansoleil. Na het succes van 16 jaar Campinglife is Vacansoleil weer te zien bij RTL 4. Jacky Lambert, bij Vacansoleil, geeft aan dat ze graag weer haar marktleiderschap wil tonen en verder wil uitbouwen en promoten. “We tonen de belangrijke en populaire vakantielanden aan een grote en relevante doelgroep. En in een uitzendtijd dat veel mensen aan het oriënteren zijn op hun volgende vakantie. Kamperen is en wordt steeds populairder bij jonge gezinnen.”

“Meer dan de helft van de Nederlanders oriënteert zich op haar komende zomervakantie, na de jaarwisseling. De ideale tijd om de kampeerbranche te promoten”, zegt Marco Menage, een van de initiatiefnemers van het programma. Na zeven reguliere afleveringen, waarin ook verschillende campers, caravans en kampeerartikelen bekeken worden, komen de drie specials Kamperen onder de zon.

‘RTL kampeert’ wordt wekelijks uitgezonden vanaf zondag 30 januari tussen 17.30 uur en 18:00 uur bij RTL 4. De herhalingen zijn elke zaterdag bij RTL 4.