Zilveren Kruis Achmea sponsort olympische talkshow

Zilveren Kruis Achmea, Partner in Sport van NOC*NSF, maakt een dagelijkse talkshow van Nu.nl mogelijk die tijdens de Olympische Spelen zal worden uitgezonden.

Vanaf 7 februari wordt er in het programma NUtalk:Winterspelen iedere dag een kwartier vooruitgeblikt op de gebeurtenissen in Sochi. De talkshow is dagelijks vanaf 6.30 uur te zien op NU.nl. Het programma moet als een Olympische gids dienen die ook scherp in de gaten houdt wat sporters en supporters op social media doen. De mooiste foto’s, video’s en meest bijzondere en opvallende tweets worden behandeld. NUtalk vertelt wie je moet volgen op Twitter en welke Instagram-accounts de moeite waard zijn. Daarnaast staat het programma via Skype in contact met verslaggevers en sporters in Sochi.

Het programma wordt dagelijks geproduceerd door &samhoudmedia in partnership met zorgverzekeraar Zilveren Kruis Achmea en opgenomen in &samhoud places, het restaurant van het consultancybedrijf in Amsterdam. De presentatie is in handen van oud-zwemmer en Olympisch medaille winnaar Johan Kenkhuis.

Brandmanager van Zilveren Kruis Achmea, Walter de Reus, zegt over het programma: ‘Wij zien als merk een steeds belangrijkere rol voor content marketing weggelegd. Wij zijn het partnership met dit programma aangegaan omdat we geloven in deze nieuwe manier van communicatie. Zilveren Kruis is partner in sport van NOC*NSF. Wij hopen op een programma dat de sportieve en gezonde kant van de spelen laat zien en de Nederlander mede inspireert gezond te leven.’