Koen Mühlradt van NOC*NSF naar Tribe Sports

Per 1 april wordt Koen Mühlradt directeur van Tribe Sports. Dit is een nieuwe functie binnen het bedrijf dat onderdeel uitmaakt van Tribe Company.

Met de komst van Mühlradt wil het bedrijf investeren in de groeiambities die naast de dagelijkse werkzaamheden voor de KNVB verdergaan dan alleen voetbal. Koen Mühlradt komt van NOC*NSF, waar hij werkte als hoofd accountmanagement en Manager Marketing, Communicatie & Partnership a.i.

Tribe Sports houdt kantoor op de KNVB Campus in Zeist. Het bedrijf combineert de voorliefde voor sport met de expertise in het bedenken en creëren van concepten en evenementen.

Koen Mühlradt: “Ik ben zeer vereerd om deze uitdagende, nieuwe rol te vervullen voor een organisatie waar sport en entertainment echt bij elkaar komen. Met de succesvolle samenwerking met de KNVB en een reeks aansprekende evenementen ligt er al een hele mooie basis. Ik zie volop kansen om hier verder op door te bouwen en heb er enorm veel zin in om hier vanaf 1 april in Zeist met een enthousiast team mee aan de slag te gaan.”

Niel van Hoff, directeur Tribe Company: “Wij zijn blij dat Koen Mühlradt, met zijn jarenlange ervaring bij NOC*NSF, de overstap maakt naar ons bedrijf. De komst van Koen brengt nog meer sportcultuur binnen Tribe Sports en met zijn talenten moeten we nog beter in staat zijn om de sportbonden, partners en leveranciers te bedienen met de combinatie van sport en entertainment, waardoor de sport een extra dimensie krijgt.”