Roosmarijn Reijmer Hoofd Marketing Friendly Fire

Roosmarijn Reijmer versterkt vanaf 1 januari 2018 concert- en evenementenorganisator Friendly Fire en gaat hier aan de slag als Hoofd Marketing en Creatie. Friendly Fire organiseert onder meer het Best Kept Secret Festival, Tuckerville en een groot aantal concerten van zowel nationale als internationale artiesten

In haar nieuwe functie bij Friendly Fire zal Reijmer zich onder meer richten op de marketing en de creatieve ontwikkeling van het al eerder genoemde Best Kept Secret Festival, maar ook van de diverse andere evenementen en concerten die Friendly Fire organiseert. Reijmer is afkomstig van 3FM, waar ze namens de VPRO de afgelopen zes jaar van maandag t/m donderdag 3voor12 Radio presenteerde. Daarvoor won ze in 2015 de Zilveren RadioSter.

De afgelopen jaren bij 3FM en 3voor12 heb ik tientallen concerten en festivals bezocht om er verslag van te doen op radio en tv”, aldus Roosmarijn Reijmer. "Ik vind het een super uitdaging om me nu bezig te gaan houden met de andere kant: het meehelpen organiseren van zulke events. Friendly Fire vertegenwoordigt; een breed scala aan festivals, events en artiesten en ik kijk ernaar uit om daarmee aan de slag te gaan."

Rense van Kessel, Managing Director van Friendly Fire vult aan: ''Roosmarijn heeft de afgelopen jaren als radiomaakster bewezen met veel creativiteit en bevlogenheid een muzikale boodschap bij een groot publiek onder de aandacht te kunnen brengen. Deze kwaliteiten, aangevuld met haar uitgebreide netwerk in het muziek- en medialandschap, maakt dat we er van overtuigd zijn dat Roosmarijn de perfecte persoon op deze positie is binnen onze organisatie. We zijn dan ook ontzettend blij met haar komst.”

De Amsterdamse concert- en evenementenorganisator Friendly Fire organiseert onder meer Best Kept Secret, Indian Summer Festival en Tuckerville, een reeks openluchtconcerten in het Amsterdamse Bos en verzorgt daarnaast de boekingen en concerten voor o.a. Kensington, Ilse DeLange, Dotan en een groot aantal internationale acts waaronder Angus & Julia Stone, alt-J, Lana del Rey en Macklemore.