Eurostar Group en NS tekenen overeenkomst met TeamNL

Eurostar Group en NS tekenden vandaag een sponsorovereenkomst met TeamNL voor het vervoer van Nederlandse atleten naar de Olympische Spelen van Parijs 2024.

Baukje ter Huurne, CMO NOC*NSF over de samenwerking: "We kunnen niet wachten om over iets langer dan een jaar daadwerkelijk naar Parijs te vertrekken. Dat we dat samen met de Eurostar Group kunnen doen, maakt ons erg trots. Het past bij ons streven naar duurzaamheid. Reizen met de trein is voor ons de meest duurzame manier en daarnaast biedt het voor atleten ook het comfort dat we ze graag bieden."

"We kijken uit naar onvergetelijke momenten in Parijs volgend jaar. We bereiden ons allemaal voor op het verwelkomen van onze reizigers. De Olympische Spelen hebben als overkoepelend doel de groenste ooit te worden, we zijn dan ook verheugd om Nederlandse atleten op een duurzame manier tussen Nederland en Parijs te vervoeren. Vol trots hopen we de teams naar de overwinning te brengen. Het vervoeren van zowel de olympische en paralympische teams in onze treinen stimuleert ons allemaal een topprestatie te leveren," zegt Gwendoline Cazenave, CEO van Eurostar Group.

Heike Luiten, Managing Director van NS International: "NS, partner van Eurostar Group, is vereerd om onze Nederlandse atleten te verwelkomen aan boord van de hogesnelheidstreinen naar Parijs. Na de Olympische Spelen in Turijn en Londen zijn we blij dat TeamNL opnieuw kiest voor comfort en klimaat door te reizen met de trein."

Eurostar Group verzorgt ook het vervoer voor de Belgische en Britse Olympiërs en Paralympiërs naar Parijs. Eurostar was ook de officiële vervoerder voor Franse en Belgische atleten tijdens de Olympische Spelen van Londen 2012.

Op de foto (vlnr): Noortje de Brouwer, kampioen synchroonzwemmen; Gwendoline Cazenave, CEO Eurostar Group; Bregje de Brouwer, kampioen synchroonzwemmen; Bo Kramer, paralympisch basketbalkampioen (paralympic gold in Tokyo); Mascha van Werven- Manager Partnerships NOC*NSF; Baukje ter Huurne – CMO NOC *NSF