50+ Mobiel groeit door naar mouwsponsor PSV

PSV en 50+ Mobiel hebben het sponsorcontract opengebroken. De telecomaanbieder groeit door naar official partner, is vanaf volgend seizoen mouwsponsor van PSV 1 en verlengt met drie jaar.

Krap een jaar geleden tekende 50+ Mobiel voor een partnership met PSV. “Afgelopen seizoen hebben de supporters van PSV kennisgemaakt met 50+Mobiel als sponsor van PSV. Al snel kwamen we er samen achter dat er veel ruimte en mogelijkheden zijn om onze samenwerking te intensiveren”, vertelt CCO Bob van der Vleuten.

Dit brengt 50+ Mobiel komend seizoen, tijdens competitie-, beker- en vriendschappelijke wedstrijden, op de mouw van PSV 1. “Daarnaast komen supporters nog altijd in aanmerking voor ontzettend gave PSV-belevingen. Uiteraard zullen we ons tegelijkertijd blijven inzetten om de achterban te voorzien van het beste en meest aantrekkelijke Sim Only aanbod.”

CEO en founder Edgar de Beule is net zo positief. “Ik ben al jaren zakelijk verbonden aan PSV, dat ook het avontuur met 50+ Mobiel nu wordt uitgebreid, verbaast mij niets. De win-winsituatie die PSV voor beide partijen in een samenwerking kan gieten, maakt het voor iedereen prettig zaken doen.”

Commercieel Directeur Frans Janssen spreekt namens PSV: “We zijn zeer trots om ons partnership met de telecomaanbieder en toekomstig marktleider te vergroten. Ze waren al zichtbaar via onze LED boarding en houden al jaren kantoor in het Philips Stadion. Dat 50+ Mobiel vanaf volgend jaar op de mouw staat, betekent dat beide partijen zeer tevreden zijn.”