AA Drink hoofdsponsor FBK Games

Sportdrank AA Drink is de nieuwe titelpartner van de Fanny Blankers Koen Games in Hengelo. De Stichting FBK-Games en haar partner Golazo sports zijn trots op het engagement van AA Drink dat voor een belangrijke en noodzakelijke financiële impuls zorgt.

Met de ondertekening van het titelpartnership is de toekomst van het belangrijkste atletiekevenement in Nederland veilig gesteld. Er kan nu werk worden gemaakt van de verdere groei van de meeting metals doel een permanente plaats in de top-20 van de wereldatletiek.

AA Drink is al jaren actief in de sport in Nederland en is een belangrijkepartner van tal van individuele atleten, evenementen en clubs. Guido Gielen, Brand Manager Benelux AA Drink: "Het hoeft geen betoog dat dit voor AA Drink een unieke kans is. We steunen heel wat breedtesportevenementen in het hardlopen en meerdere topatleten. Dit top-atletiekevenement weerspiegelt dezelfde ambities die wij als nummer één sportdrankmerk ook nastreven. Door de belangrijkste atletiekmeeting van Nederland te ondersteunen, versterken we onze band met de grootste olympische sport.”

Hans Kloosterman, directeur van de Stichting FBK-Games, is uitermate tevreden: "AA Drink is een fantastische partner voor de FBK-Games. Een sport-gerelateerd consumentenmerk, waar bewegen en gezondheid belangrijke kernwaarden zijn, is voor ons de ideale titelsponsor. De steun van AA Drink bevestigt de koers die wij zijn ingeslagen. Dit geeft vertrouwen, ook naar andere partners.”

De AA Drink FBK-Games is al 32 jaar het belangrijkste internationale atletiekevenement van Nederland en wordt jaarlijks in Hengelo georganiseerd, dit jaar op 8 juni. De wedstrijd maakt deel uit van de IAAF World Challenge.
Golazo sports is als sportmarketingbedrijf voornamelijk actief in België, Frankrijk, Kenia en sinds kort ook in Nederland. In de atletiek is Golazo onder andere organisator van de Memorial Van Damme in Brussel (finale IAAF Diamond League). Eind 2013 leverde Golazo sports een garantie af voor een titelpartner van de FBK-Games voor een periode van vijf jaar.